ArchangelOFDeath!!!!!
Дечково има страшен сенс за хумор... Шегаџија е, се шали често пати, тера сеири на некои помалку искусни членови на форумов – што е доказ дека неслучајно подфорумот играчница е најпосетвуван подфорум од него.... хих, и неретко знае да ремети некој приглуп член(во кој спаѓа фејкер,позер,рапер и што ти знам ја)...
Човеков е металец у душа(еден од оние кои се родиле такви хахахах)... почитува секој вид на метал музика без ралика за кој стил станува збор....
сум поминал многу караници со него(кои не биле млатење празна слама) и на крај човеков кога не е у право чесно ти подадава рака...
Ги мрази милан(незнам од кои причини), тешко ми е да го кажам ова, ама навивам за нив...хаха....
Се пали на лезбејки и смета дека машко кое не се пали на лезбијки е педер, со што се согласувам....
Мрази педери у душа, неможе да ги замисли и во многу постови ја искажува својата огорченост и омраза спрема нив...
Праведен човек, со рамнодушно срце, нема да направи зло ако не му биде направено истото...
Не е баш едноставен, напротив, доста сложен карактер има(у позитивна смисла)....
Смирен е... кулира, го боли уво за многу работи кои се случуваат у светот, само сака да си го живее животот на највисоко можно ниво, и не се преоптеретува премногу со глупости...
Некои работи неможев да ги простудирам кај него... на пр... не зборува премногу за својата емоционална состојба(љубов,семејство и др)... но можам да забележам дека веќе е вљубен(и тоа до уши, ама вешто го крие тоа, признај!)...
Не бара премногу помош, бидејки и самиот е способен да ги реши повеќето проблеми...
Понекогаш знае да се напраи џумбуш, да се испонаша помалку, но тоа го прави само кога е испровоциран од некој член кој тресе глупости...и ретко знае да потценува одредени мислења на некои членови(без лутење ама истина си е истина) што не го подржувам у тоа...
Дружељубиво дете... и тоа многу, ама некако повлечен ми делува, не на форумов, ама онака кога би го знаел као другар, таков би бил(можда грешам, само таква импресија ми имаш остаено)..
пс.... многу учи!!! Хахахахахахах :pos2:
.
Вредеше да одвојам околу саат и пол за оваа анализа, бидејки знам дека ги одвоив за една добра особа....
Поздрав и имај у обзир дека ми е прва анализа... хах :kesa: