Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно, по толку молења, по толку маки, грижи на совест и непроспиени ноќи, дојде и следната претпоследна личност која ќе ја анализирам за периодов (последна е girllll), бидејќи ми претстојат квалификации а не сакам други обврски да ми се мешаат во штипки :)

CRAZY IN LOVE

Се сеќавам кога првпат и` го сретнав јузерот. Беше тоа во темата за националниот избор за песна на Евровизија, кога требаше да не` претставува Каролина по вторпат. Јас бев против тоа Каролина да си го шета гзот по втор пат низ Европа (ДИЈАМАНТЕ извини, со сета должна почит), а Крејзи ин Лав ми реплицираше точно вака (запамтив и што ми реплицираше, џоа слон сум еј:)): "Ма немој, како демек ќе и биде гајле на Каролина ако не направи ништо?" А јас такво, ново членче, си викам, леле девојчево, некултура жива. Го пазат ли од дома како се однесува на форуми?
Потоа како да сакаше Господ цело време да ги читам нејзините мислења. Прочитав дека учи во ЈБТ. Ах, си викам, дрско однесување + ЈБТ = комбинација снова. Но не беше така. Со тек на времето, забележав дека Crazy in Love е една од најприсебните форумџики, секогаш објективно гледа на нештата. Иако не е супер - модераторка скоро на секоја од темите знае да воведе рамнотежа помеѓу спротивставените страни. На никој што не дели исто мислење со неа, (освен на мене, нали) колку и да знае дека таа е во право а членот не е, не му се обратила подмолно, ептен директно или па со користење на некаква иронија, што би можела да биде погрешно сфатена.

Смешно е да ви кажувам за тоа колкав патриот е Crazy in Love, ако веќе не сте го забележале овој факт. Митинзите за зачувување на името, пцуење се` гејско и фактот што студира политика е својствено за неа. Кога расправа во темите во "Политика и вести", wow, претешко е а да не се забележи нејзината љубов кон Македонија и навистина, ако некогаш се кандидира за премиер/претседател, 5 пати ќе гласам за неа :).

Иако на аватар често има весели девојки, таа одвнатре, длабоко одвнатре, колку што е силна и непобедлива, Марија е и толку ранлива. Емотивна личност која не ни може да биде рамнодушна. И` треба повеќе храброст за некои работи, но тоа не е поради тоа што таа така сака, туку поради тоа што не сака да ги повреди другите. Марија, ова колку што е човекова добест, толку е и човекова маана. Ти можеш да бидеш "блага" со одредени личности, но други можат да ја искористат твојата добрина и да ја свртат во нивна полза. Затоа, како помало од тебе, те советувам во иднина добро да си го исфилтрираш радиусот во кој влегуваат толпа луѓе, за да си знаеш со кого си имаш работа и да станеш подрска кон некои. Да ти кажам право, редно време е. Некои си го бараат со боринче.:) Се зезам. Со моторна пила.

Таа инаку е личност која го мрази фебруари од свои причини, месец кој и создава непријатности. Таа е прва личност која влегла во мојот живот а да мрази месец. Отпрво си мислев дека е глупост, но во еден пост прочитав што се` не и се има случено во овој месец и полека почнав да верувам дека навистина месецов има врска со нејзиното расположение.

Потоа, како што поминував време на форум, согледував дека е спорт фанатик. Моето мислење за неа комплетно се измени. ЖЕНСКО Е, НАВИВА ЗА МИЛАН И НЕ ГО САКА КАКА`!:vozbud: Мислам, меѓу ретките женски суштества на планетава што навива за Милан а Кака` не и е меѓу поомилените. Па подоцна се разочарав, затоа што видов дека симпатизира клубови и спортисти кои не ги симпатизирам јас, но испадна дека тоа било вистински благодет за мене. Зошто? Сега ќе прочитате.

WARNING!!!

Проследете ги амблемиве од следниве фудбалски тимови:
images
images
images
,

фудбалска репрезентација:

italy-team-squad.jpg

како и индивидуален спортист:

images

прочитајте го следново:

АКО САКАТЕ ГОРЕСПОМНАТИТЕ ЛИЧНОСТИ ДА ПОБЕДАТ ВО НИВНИОТ МЕЧ ШТО ЌЕ ГО ИГРААТ ПРОТИВ БИЛО КОЈ, НЕ И` ДОЗВОЛУВАЈТЕ НА CRAZY IN LOVE ДА ГО ГЛЕДА НАТПРЕВАРОТ НА ТВ.

Сериозно, кој и да било натпревар да го гледа, тимот за којшто навива - губи. Финале на ЛШ, Манчестер - Челзи, Крејзи ин Лав го гледа натпреварот, Манчестер дава гол. Крејзи ин Лав се тргнала од пред телевизор, Челзи дава гол. Крејзи ин Лав седнала да гледа пенали - се стори Манчестер со титула. Ова е еден од многуте примери и воопшто е не смешно. Колку што ми кажа, 3 години веќе и се случува ова, а летово кога имаше ЕП и гледавме заедно, се уверив и самата. Океј, ако сакате и на вашиот тим му одговара нерешено, дозволете и да следи пренос на радио:).
Да, летово кога конечно се запознавме и откривме дека за некои работи имаме сосема исто мислење, па на MSN не зборуваме толку често затоа што имам чувство дека кога дискутираме за нешто, како една личност да пишува цело време. Но затоа, не испуштаме со дада ми да си се видиме еднаш неделно, затоа што ми стана вистинска сестра. Таа е единец, а јас имам створење кое би требало да ми е сестра, ама не е. Неандерталец е.:)

Пред да ја завршам анализава, ќе ти се извинам многу што чекаше, но не сакав за даде да склопам било каква чкрабаница, туку да прочитаат другите што навистина мислам за тебе и како те имам проценето. И да, простено ти е што не ме остави на раат да гледам фудбал во Пјаца таа вечер. Најмногу поради фактот што Челзи испадна од битка за титулата :icon_lol:.

P.S. Don't worry, you will find your true love.

Ајде да не се филмам, со ПС-ов сакав притскриено да ти кажам дека не те давам на кој - годе :)

Ајанта...

Оваа форумџика за кратко време успеа да ги освои срцата на кајганџиите…

Решителна личност, која брзо ги решава своите проблеми, често и без размислување....На краток и јасен начин го искажува своето мислење дури и да станува збор за некоја посложена тема....
Реалист е, како што вели, со двете нозе е на земјата, но често знае да избега од реалноста и да си замислува некои работи.Не сака да зборува премногу со луѓето за своите емоционални проблеми, значи се воздржува од емоционално продлабочување...
Секогаш оптимистички гледа кон работите, макар и да се невозможни...
Смета дека глупавоста не е недостаток на образование... Ги мрази оние ебачите и спонзорушите и оние кои ставаат по 1000 кг пудра преку ден или у школо, во кое ја има мојата подршка...
Има превисоки очекувања за себе, поаѓајки од поговорката (цитирам) Неможеш орел да стрелаш во земја....
Во врска и е подобро, но само ако си го задржи “своето јас ”...
Животот и е прекрасен и смета дека нема никаква причина човекот да се откаже од тој дар, и смета дека најдрагоцено нешто и е личната слобода...
Премногу е емоционална, и како што самата вели, не ретко се случува да се исплаче на филмче,музика и тн.
Незнам зашто држи диета девојчево, а и како што можев да забележам, се занимава со боди-билдинг... хаха и ова ми беше интересно што не јаде ништо што не е луто хаха...и знам дека обожава пуканки. Гурман прва класа, све јаде, па дури и од досада си каснува по нешто..
Сеирџика е, има смисла на хумор, а и доста феминистички е настроена...
Остро застанува против абортусот и смета дека и тоа е убиство и децата не претставуваат никакви играчки.
Никад не ја става кариерата пред некои работи(љубов и тн)... респект за ова...
Ја мрази некултурата и недоличното однесување на форумов, и ги мрази оние неаргументирани постови...
Незнам дали е заљубена,незнам дали има дечко, ама досеа имала трнливо минато, како што можев да забележам.
Можам со сигурност да речам дека е многу утешителна личност, ги подржува сите околу неа и исто така, неретко знае да цитира некој и да закопа со 2-3 збора... ми се свиѓа тоа, дефинитивно... респект, а и често кажува на некои фаци у очи некои работи кои можеби и не требало да се кажат, без око да и трепне...

Искрено, ми беше чест да те анализирам тебе како личност и како член на овој форум... незнам дали те задоволив со ова хаха... :wink::wink:
3та анализа ми е, не замеравај, вежбам...:toe:

Поздрав и се најубаво...

може една анализа за мене pretty please with sugar on top
едит не ме штедете и добри и лоши карактеристики ставете

Старите велат, маните човек си ги носи на грб... затоа на другите ги гледа а своите не.

јас моите ке гледам да ги поправам(ако можам) а предностите да ги пренесам.

jamey jasta
Благодарност за анализата

може една анализа за мене pretty please with sugar on top
едит не ме штедете и добри и лоши карактеристики ставете
Ако до петок никој не ти напрви јас ќе ти направам со душа те чекав да направиш 500 постови

Одамна неам побарано. Ај кој ќе се нафаќа нека пише за мене. Фала однапред

Одамна неам побарано. Ај кој ќе се нафаќа нека пише за мене. Фала однапред

Јас ќе пробам сега да ти направам.Ништо не ветувам ама ќе пробам:pipi:

Ја направив.Прва анализа ми е не е нешто посебно ама се надевам дека ќе ти се допадне:)

Mlad_man

Од ова шо го имам читано заклучив дека е патриот, си ја сака својата земја и е Македонец со големо М:)
Се разбират од политика,закони и слично и лесно ги донесуват одлуките.Во принцип е најчесто насмеан ,весел и позитивен.
Сака кога ќе се запознае со некој да остави добар впечаток,а не да глуми нешто или да прави глупости.Како и сите некогаш и тој има црни денови и ништо не му одговара но знае брзо да се смири и да се врати во нормала.Верува дека живееме во добар свет на чесни луѓе и секогаш кога има прилика сака да помогне.Освен ова не заборава и кога луѓето ќе му помогнат,памти и знае да врати за услугата.Се сака себе си но во границите на нормалата,а не ги сака лицемерните.Сфатил дека овој живот е еден и единствен и дека треба секој ден и секоја секунда да ги живееме.
Кога дава збор најчесто го исполнува и се труди секогаш да е така.
Сака да постигне нешто во животов и да успее но што и да се случи никогаш нема да ги запостави своите најблиски или своето семејство тие се на прво место,а после нив кариерата и слично:)

Јас ќе пробам сега да ти направам.Ништо не ветувам ама ќе пробам:pipi:

Ја направив.Прва анализа ми е не е нешто посебно ама се надевам дека ќе ти се допадне:)

Mlad_man

Од ова шо го имам читано заклучив дека е патриот, си ја сака својата земја и е Македонец со големо М:)
Се разбират од политика,закони и слично и лесно ги донесуват одлуките.Во принцип е најчесто насмеан ,весел и позитивен.
Сака кога ќе се запознае со некој да остави добар впечаток,а не да глуми нешто или да прави глупости.Како и сите некогаш и тој има црни денови и ништо не му одговара но знае брзо да се смири и да се врати во нормала.Верува дека живееме во добар свет на чесни луѓе и секогаш кога има прилика сака да помогне.Освен ова не заборава и кога луѓето ќе му помогнат,памти и знае да врати за услугата.Се сака себе си но во границите на нормалата,а не ги сака лицемерните.Сфатил дека овој живот е еден и единствен и дека треба секој ден и секоја секунда да ги живееме.
Кога дава збор најчесто го исполнува и се труди секогаш да е така.
Сака да постигне нешто во животов и да успее но што и да се случи никогаш нема да ги запостави своите најблиски или своето семејство тие се на прво место,а после нив кариерата и слично:)

Леле за прв пат многу добро. Све погоди.

The ParanoiD thing a.ka. ПараноиК

Паранојо моја најмила (како што љубам да те викам), еве дојде денот кога конечно јавно ќе ти опишам како што човек те гледам јас...

1* Кога прв пат те видов те прашав дали си даркерка?
-последица:ме бркаше со нож по цело маало. :pos:
~поука: девојка со совршено кристални погледи на животот која живее од денес за утре, правејќи она што го сакаш, а не она што го налага околината.

2*По привот разговор мислев дека си личност која се сака само себе!
-последица:пак трчав низ маало, само овој пат ме бркаше со моторна пила :pos:
~поука:прекрасен карактер, кој од време на време навистина се сака само себе, меѓутоа никогаш не заборава на онои кои се секогаш покрај неа.

3*По малку подолго време дружење, те прашав дали си шмизла!
-последица: file not found, memory form that day is missing, brain fracture caused the data loss. :vozbud:
~поука:никогаш немој да ја нарекуваш ПараноиК шмизла. Тој ден запознав човек кој живее потполно слободно, прифаќа промени и секогаш се вклопува во секоја средина. Причина за тоа, интеракција и харизма кои зарчат од неа.

4*Откако почнавме да се глеаме и по форумов!
-последица:кајгана, кајгана, кајагана, кајгана...:vozbud:
~поука: Верува во себе и секогаш стои на својот став. Дури и кога знае дека греши (а никад не греши), секогаш си го брани ставот, што ја прави отпорна на ниски удари...Море, на било какви удари...

5*Дента кога сфатив која си навистина!
-последица:we became brother and sister I guess
. :pipi:
~поука: Сакате да имате сестра како неа. Доволно е да ја знаеш, не пак да ја чувствуаш како сестра...Едноставно шири енергија која дава чувство на бунтовност и само почитување.

6*Ех, кога се скаравме бре!
-последица: Идев со хх луѓе накај школо кои многу ги ’сакам’!
~поука: Don't touch the lion while he's eating. Кога навистина некоја ја преминува границата на нормалата (а.к.а индиферентноста, како што си ја вика она), е тогаш тој што стапнал таму каде што не треба гадно нае*ал...

7*Фала богу, после брзо се смиривме!
-последица: Ми се бутна под кожа бре!
:pipi:
~поука: Никако неможеш да избегаш од тој невиниот поглед шо го прави кога сака да те натера да направиш нешто...
п.с.Со тек на време малце по малце се учам да одбивам.
И на крај, имам да додадам само едно нешто... Девојка со супер изграден стил, јак карактер, цврсто јас, чувство за сакање и почитување, и на крај многу чудна опсесија со пајаци....

Love you a lot, my little sister!!!
:smir::smir::smir::smir::back:

Мими Симоновска....

Ме погоди девојчево со нејзината добродушност, со позитивната глетка кон светот, со помошта која ја пружа кон секој член на кого му е потребна...
Ја запознав(овака на форумот) прв пат кога се расправавме за спонзорушите и за пари(или такво нешто), а и среќен сум што дојде до таква ситуација, која иницира да ја запознам и да гледам што пишува по форумов...
Амбициозна скопјанка, која има цел да успее во овој живот со своја пот, со свој труд, без ничија помош.
Доста е начитана, сака спорт(одбојка), и друго хоби и е гитара, а гледам и мачка има, што посебно ми се свиѓа, бидејки и јас сакам мачиња.
Ги сака Evanescence, незнам зошто, ја ги мразам највише од све, и мислам дека се најтапа бенд што уопште постои.. бај д веј, некако ме потсеќаш на Ејми Ли(најискрено),некако така се однесуваш, повлечена, а сепак емоционална....
Чита многу книги, има мини библиотека дома, и се разбира, она прочитаното доаѓа до израз во нејзините постови.
Ретко некој и помага у животот, а и ретко бара помош од некој/а личност, бидејки сама може да си ги среди стварите....
Девојкава пишува мноооогууу добра поезија, мене посебно ме удри, респект, ако некој ден напишеш збирка од поеми, знај дека ја прв ке ја купам!!!
Ги подржува хомосексуалците, тука има минус од мене, но највероватно незнае како машките мислат околу таа работам и како машките хетеросексуалци ги гледаат хомовците...
Има многу пријатели – како на форумот, така и надвор од него, а и има своја дефиниција и филозофија за тоа како и што еден вистински пријател треба да прави за нас...
Среќна е, се радува на се и сешто, на мало и големо... знае да почитува,знае добро да процени некои работи, и на најубав можен начин да врати...
Досега не била изневерена у врска(како што самата вели) и мислам дека никој од дечковците со кои е била, не би смееле тоа да го направат, бидејки мими ке ги разложила нивните тела до молекуларно ниво... додуша и како можат да изневерат вакво девојче??
Според неа, секогаш ја зборува вистината, иако не верувам у тоа бидејки секој човек барем еднаш лажал, вели дека вистината влијае врз убавината на човекот, и (физичка и психичка) при што морам да кажам дека се согласувам...
Пуши цигари(јееееее), и ужива во нив,и го отсранува бесот преку цигарче(јееее ми ту)...
Интересно ми е што самата си вели дека има тепачка кариера у основно, хахаха ЛОЛ...
Хахаха, и има оставено еден коментар у темата Вечерва,овде без тебе, каде што пишува се и свашта за својот (тогашен) партнер, и какви зборови употребуваше ејјј... секоја чест, тоа ми се свиѓа, независна цура, не им го лиже газот на своите партнери, респекат!
Како што пишав погоре, голем позитивист е, секогаш знае позитивна поука да извлече дури и од најнегативните настани у животот, и во неа опстојува голем оптимизам кој секој ден доаѓа до израз. За неа секој ден претставува нова авантура и го преживува како предизвик.
Една прибелешка имам кон нејзиното однесување на форумов, некогаш знае доста грубо и дрско да се испонаша спрема некои нови неискусни членови,без љутка, свати го ова како помош, бидејки треба да ги сфатиш тие какви се... и да бидеш малку пострплива спрема нив...
За сите членови знае да каже многу позитивни зборови, но има некои членови за кои таа знае да каже некоја лоша карактеристика(која навистина тие ја поседуваат), без окцето да и трепне, респект и за тоа.
Постовите и се спој од лични имагинации и аргументи, и тоа е плус!
Лексиката која ја употребува при постовите и е БУМ!!! Дефинитивно, си ги покажува своите способности најмногу што може.
Беше иницијатор(ка) за кајгана хуманитарката, што мене најискрено ми е жал што неможев таму да бидам(а додуша не го ни исполнувам критериумот), ама кога се ке биде у ред, обавезно куферите ги спакувам и доаѓам у ск крв да давам!

Леле, баш ми е мило ем драго што имав ваква единствена шанса да анализирам ваква убава,фина,фер личност и знај дека од 4те анализи што ги напраив до сеа, твојта и на Архангелот ми се најдраги...
П.С колку би сакал да дојдам да те гледам у универзална сала, не си свесна, ама ете 100 км се у прашање,и плус иам некои обврски така да штета што нема да можам да те видам...

Биди ми поздравена, се најхубаво, продолжи вака, бидејки навистина(како што реков) го правиш овој форум поубаво место за пишување...
Позз се најубаво и одиме на победа, така????

:smir:

Паранојо моја најмила (како што љубам да те викам), еве дојде денот кога конечно јавно ќе ти опишам како што човек те гледам јас...

1* Кога прв пат те видов те прашав дали си даркерка?
-последица:ме бркаше со нож по цело маало. :pos:
~поука: девојка со совршено кристални погледи на животот која живее од денес за утре, правејќи она што го сакаш, а не она што го налага околината.

2*По привот разговор мислев дека си личност која се сака само себе!
-последица:пак трчав низ маало, само овој пат ме бркаше со моторна пила :pos:
~поука:прекрасен карактер, кој од време на време навистина се сака само себе, меѓутоа никогаш не заборава на онои кои се секогаш покрај неа.

3*По малку подолго време дружење, те прашав дали си шмизла!
-последица: file not found, memory form that day is missing, brain fracture caused the data loss. :vozbud:
~поука:никогаш немој да ја нарекуваш ПараноиК шмизла. Тој ден запознав човек кој живее потполно слободно, прифаќа промени и секогаш се вклопува во секоја средина. Причина за тоа, интеракција и харизма кои зарчат од неа.

4*Откако почнавме да се глеаме и по форумов!
-последица:кајгана, кајгана, кајагана, кајгана...:vozbud:
~поука: Верува во себе и секогаш стои на својот став. Дури и кога знае дека греши (а никад не греши), секогаш си го брани ставот, што ја прави отпорна на ниски удари...Море, на било какви удари...

5*Дента кога сфатив која си навистина!
-последица:we became brother and sister I guess
. :pipi:
~поука: Сакате да имате сестра како неа. Доволно е да ја знаеш, не пак да ја чувствуаш како сестра...Едноставно шири енергија која дава чувство на бунтовност и само почитување.

6*Ех, кога се скаравме бре!
-последица: Идев со хх луѓе накај школо кои многу ги ’сакам’!
~поука: Don't touch the lion while he's eating. Кога навистина некоја ја преминува границата на нормалата (а.к.а индиферентноста, како што си ја вика она), е тогаш тој што стапнал таму каде што не треба гадно нае*ал...

7*Фала богу, после брзо се смиривме!
-последица: Ми се бутна под кожа бре!
:pipi:
~поука: Никако неможеш да избегаш од тој невиниот поглед шо го прави кога сака да те натера да направиш нешто...
п.с.Со тек на време малце по малце се учам да одбивам.
И на крај, имам да додадам само едно нешто... Девојка со супер изграден стил, јак карактер, цврсто јас, чувство за сакање и почитување, и на крај многу чудна опсесија со пајаци....

Love you a lot, my little sister!!!
:smir::smir::smir::smir::back:
Ме плашиш...o.O , во иднина не ме откривај толку, Makes me feel violated...:back:

Некој мене анализа да ми направи,ќе може?:smir:
Не ветувам,но би требало да има и фидбек:pipi:.

Мими Симоновска....

Ме погоди девојчево со нејзината добродушност, со позитивната глетка кон светот, со помошта која ја пружа кон секој член на кого му е потребна...
Ја запознав(овака на форумот) прв пат кога се расправавме за спонзорушите и за пари(или такво нешто), а и среќен сум што дојде до таква ситуација, која иницира да ја запознам и да гледам што пишува по форумов...
Амбициозна скопјанка, која има цел да успее во овој живот со своја пот, со свој труд, без ничија помош.
Доста е начитана, сака спорт(одбојка), и друго хоби и е гитара, а гледам и мачка има, што посебно ми се свиѓа, бидејки и јас сакам мачиња.
Ги сака Evanescence, незнам зошто, ја ги мразам највише од све, и мислам дека се најтапа бенд што уопште постои.. бај д веј, некако ме потсеќаш на Ејми Ли(најискрено),некако така се однесуваш, повлечена, а сепак емоционална....
Чита многу книги, има мини библиотека дома, и се разбира, она прочитаното доаѓа до израз во нејзините постови.
Ретко некој и помага у животот, а и ретко бара помош од некој/а личност, бидејки сама може да си ги среди стварите....
Девојкава пишува мноооогууу добра поезија, мене посебно ме удри, респект, ако некој ден напишеш збирка од поеми, знај дека ја прв ке ја купам!!!
Ги подржува хомосексуалците, тука има минус од мене, но највероватно незнае како машките мислат околу таа работам и како машките хетеросексуалци ги гледаат хомовците...
Има многу пријатели – како на форумот, така и надвор од него, а и има своја дефиниција и филозофија за тоа како и што еден вистински пријател треба да прави за нас...
Среќна е, се радува на се и сешто, на мало и големо... знае да почитува,знае добро да процени некои работи, и на најубав можен начин да врати...
Досега не била изневерена у врска(како што самата вели) и мислам дека никој од дечковците со кои е била, не би смееле тоа да го направат, бидејки мими ке ги разложила нивните тела до молекуларно ниво... додуша и како можат да изневерат вакво девојче??
Според неа, секогаш ја зборува вистината, иако не верувам у тоа бидејки секој човек барем еднаш лажал, вели дека вистината влијае врз убавината на човекот, и (физичка и психичка) при што морам да кажам дека се согласувам...
Пуши цигари(јееееее), и ужива во нив,и го отсранува бесот преку цигарче(јееее ми ту)...
Интересно ми е што самата си вели дека има тепачка кариера у основно, хахаха ЛОЛ...
Хахаха, и има оставено еден коментар у темата Вечерва,овде без тебе, каде што пишува се и свашта за својот (тогашен) партнер, и какви зборови употребуваше ејјј... секоја чест, тоа ми се свиѓа, независна цура, не им го лиже газот на своите партнери, респекат!
Како што пишав погоре, голем позитивист е, секогаш знае позитивна поука да извлече дури и од најнегативните настани у животот, и во неа опстојува голем оптимизам кој секој ден доаѓа до израз. За неа секој ден претставува нова авантура и го преживува како предизвик.
Една прибелешка имам кон нејзиното однесување на форумов, некогаш знае доста грубо и дрско да се испонаша спрема некои нови неискусни членови,без љутка, свати го ова како помош, бидејки треба да ги сфатиш тие какви се... и да бидеш малку пострплива спрема нив...
За сите членови знае да каже многу позитивни зборови, но има некои членови за кои таа знае да каже некоја лоша карактеристика(која навистина тие ја поседуваат), без окцето да и трепне, респект и за тоа.
Постовите и се спој од лични имагинации и аргументи, и тоа е плус!
Лексиката која ја употребува при постовите и е БУМ!!! Дефинитивно, си ги покажува своите способности најмногу што може.
Беше иницијатор(ка) за кајгана хуманитарката, што мене најискрено ми е жал што неможев таму да бидам(а додуша не го ни исполнувам критериумот), ама кога се ке биде у ред, обавезно куферите ги спакувам и доаѓам у ск крв да давам!

Леле, баш ми е мило ем драго што имав ваква единствена шанса да анализирам ваква убава,фина,фер личност и знај дека од 4те анализи што ги напраив до сеа, твојта и на Архангелот ми се најдраги...
П.С колку би сакал да дојдам да те гледам у универзална сала, не си свесна, ама ете 100 км се у прашање,и плус иам некои обврски така да штета што нема да можам да те видам...

Биди ми поздравена, се најхубаво, продолжи вака, бидејки навистина(како што реков) го правиш овој форум поубаво место за пишување...
Позз се најубаво и одиме на победа, така????

:smir:
Болдираната реченица сакам да ми ја каже некој кога ќе ме запросува. Така нема шанси да го одбијам:vozbud:...Најголем комплимент на свет е да потсетуваш на Ејми Ли.:wub: Се` е погодено, освен тоа дека сум повлечена. Тоа не е точно. Инаку, фала ти највеќе!:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom