ArhangelOFDeath
Immortality
- Член од
- 3 септември 2008
- Мислења
- 1.906
- Поени од реакции
- 126
Ај некој за мене анализа бре ама млаку подолгичка нека биди и скроз отворено сакам плссссссссс?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со сета почит, гони се.
Провоцира некој во твојот фан клуб? Не.
Ејј,кој во денешно време се изразува вака?Некој да ти гази на нерви а ти се уште да го почитуваш..Извини на израз ама, што кур има тоа врска со темава?
Неам појма шо значат последните 2 збора,ама цел муабет ме падна од столче..И свршуваш секогаш кога некој админ те банира ради wallhack/aimbot?
А еден ден ќе мора да се навикнеш да бидеш со некоја,и тоа ќе те прави среќен..Вечерва овде, без тебе, стана веќе навика.
Стара навика.
женче ја не знам што да кажам, освен тоа дек и ја мнг те сакамНов член кој направи 60 поста за еден ден, заслужува анализа
Вештица
Кога скептиците од Антиката, би ја запознале, би сфатиле дека се оптимисти и дека нејзе можат вода да и` носат. :wink: Има неверојатно знаење од филозофија и сака тоа да и биде животна преокупација. За секоја теза, било да се согласува со неа или не, таа ги знае контрааргументите. Тоа и дозволува лесно да реплицира и да знае што ја очекува. Кате е морална личност, самокритична и самосвесна, ако не знае нешто не се срами да праша, не сака да се прави тоа што не е. Анализира луѓе за многу кратко време со изненадувачка точност. Позитивно влијае со своите навики(не фрла ѓубре на улици). Се интересира за источните култури и смета дека се` што е западњачко е срање во боја. Чувствителна е, ако некој ја навреди или повреди, не го става тоа директно до знаење, затоа што едноставно нема сила да докажува објективна точност во нешто што ја претставува нејзината повреда на духот. Благодарна е, никогаш не останува должна. Умерена, знае за граници, помага на сите, хумана, инвентивна кога се работи за подарување. Не си дозволува ниту моментални патешествија во свет кој не е реалниот. Зрела личност, има оформено морални вредности,амбициозна е, сака да просперира во животот. Ги мрази дискриминациите на било која основа, како и остатоците од патријархатот според кои жената е домаќинка. Нејзиниот сопруг, нема шанси да е "глава на куќата":nesum:Вештица е личност која за веќе проценетите пријатели, би дала се`. Истото од нив го очекува и добива. Од начинот на кој се облекува, можеме да заклучиме дека се работи за девојка која цени уникати, рачни изработки, уметност и изобилие од истите.
Фенг Шуи и романтична атмосфера сака да бидат дел од нејзиниот дом. Сака минималистички стил во однос на мебелот, но кога се работи за слики и украси, сака религиски симболи, керамика и стаклени елементи. Мрази клишеа, не и` се кореспондентни со темпераментниот дух. На моменти кај неа преовладува хедонистичкиот глас, па е во состојба да јаде ако треба цела недела леб и паштета, за да на крајот од истата отиде на вечера во "Дуомо".(ова беше мој измислен пример за да доловам ситуација
). Духовното и материјалното ги цени во сооднос 70-30. Не е алчна, но ниту нереална. Сака нејзиниот труд да биде награден. За да избувне, потребно е токму тоа да не се случи. Тврдоглава е, согласно со хороскопскиот знак-овен. Сака да исправа неправди со голема жестина. Нејзиното мото е: "Не се нервирај".:back:
Девојка која посакува да живее во бајките. Идаеалистка.Работите во светот ги гледа низ различна призма отколку останатиот свет.Може да извади поезија од обично скапано јаболко.исто како Пепелашка кога се омажи за принцот
И клип секако..Да завршам во твој стилIf you wanna be with me
Baby there's a price to pay
I'm a genie in a bottle
You gotta rub me the right way
If you wanna be with me
I can make your wish come true
You gotta make a big impression
I gotta like what you do
Се менува по потреба..нејзина потреба секако..знае во кој момент која улога да ја користи..не ретко е осудувана поради тоа но нејзе не многу ја засега што ќе каже било кој..
ќе пробам да ти склопам еднаАко може мене некој да ми склопи една анализа ама не анализа, анализа![]()
Тенкс. :smir:Како надомест за тоа што и таа ми направи анализа без да и побарам, имам желба а и молба од нејзе да направам повратна.... Добро да не го тупам многу, ево ти ја ветената анализа.
PoolGirl
Ти воглавном си една многу специфична и комплицирана личност за психоанализирање. Со само 15 години(уш малку 16) си една од ретко паметните девојки што ги имам сретнато некогаш. Незнам зошто не го покажиш своето знаење и видување на некој работи во животов на форумов, ама твоја работа.
По првиот разговор сфатив и дека не си толку срамежлива колку што изгледаш и дека си доста комуникативна со луѓе на твое ниво.
Имаш чуден карактер, но во никој случај одбивен или неубав. Напротив, имаш способност да ги привлекуваш луѓето околу себе не само со физичкиот изглед туку и со твојата внатрешна убавина: интересните муабети, шеги итн.
Ти си една индиферентна и прилично непредвидлива личност која и не забележува премногу детаљи за некои работи за кои би требало да ги забележува или пак премногу си успешна во тоа да прикриеш дека не си забележала.![]()
Една убава според мене, но незнам, можеби лоша според други би била големата самодоверба. Добро е тоа што и покрај муабетите од другите ти стоиш цврсто на својот став и е тешко човек да те смени во некои твои зацртани мисли, но во последно време знам дека се трудиш да прифатиш и совет од другите.
Негативна особина за тебе, ако можам така да ја наречам, е тоа што и не искажуваш премногу љубов према луѓето кои ти значат. За исходот на ова имаме правено и во живо муабет.
Не си љубител на клишеа и Брус Ли финти, што лично мене многу ми се допаѓа. Исто така ми се допаѓа и позитвно-дебилниот сарказам во нашите кежуал муабети.
Нешто што ми е интересно, а истовремено и доста фрустрирачки ми е то што можеш дури и на мсн да изнервираш и да расположиш човек во интервал од 2 секунди.
И сам мислев дека ќе напишам повеќе негативности за тебе, но некако не ми успеа.
Можам да тупам уште многу бесцелни и клише муабети, плус знам дека сакаше голема анализа, арно ама некои работи не се пишуваат на Ворд, а за се останато тука е мастеркард. Лавју меч.:back:
И една песна за крај, која ме асоцира на тебе: