Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
јас еднаш бев изанализирана ама имав само неколку поста, а и помина некое време па ако можи би сакала уште една анализа чисто да си видам дали и колку нешо се променило тенкју

а бе луге и јас молам за анализа, ама уште никој/а не ми направиле:tapp:

па ај ако има некој/а да ме анализира

Aa fak it,еве една брзински.

Веројатно ја очекувавте Сатори,која очигледно дека психичкиот занес и прави да го гледа светот розово,но не се секирајте,доктор Хаус го има во сите нас:pipi:

Божице,прво тоа ник4ето твое.
Што би искажувало односно сложеност која откога ќе ја декомпонираме само покажува колку едноставна,но сепак комплицирано (за бараби непсихички) провидна си.
Што бадам,ова,бладам?

Никот е тука како цинична иронија за другите да видат колку си ти удобна со тоа дека не си божица,ниту пак нарцис,но е само очаен крик за внимание.

Хеј,look at me,имам ник божица,а сама не се сметам за тоа,им се ситам на помалите девој4иња кои се заљубени во Миа (што е нелогично,бидејќи Миа го сакаше Мануел,што ја прави стрејт,а него ќелав,а пак девојчињава геј,ако ја сакаат).

Друга регресија која се повлекува тука,е што го продолжуваш истото со твојот (не)фамозен тајтл.
НАРЦИС,со големи,ама ти фали да им ставиш и болд.
Значи,обид да се покажеш како убер-сложена девојка,кој разложен е ништо повеќе од мала тактика за привлекување внимание.

И шо,после добри биле оние Братз цртаните,види на што ве учат:kesa:

Само запази го фактот,ако јас не сум овде во право,и ти си стварно нарцис,тогаш си уште понеинтересна и понесложена.
You choose.
And,you go girl:vozbud:

Интереси
се ме интересира

Затоа никој не го интересира за тебе.А и не е добро се да те интересира.
Како Gordon Freeman во Half-Life,како Вил Смит во Enemy of the State,како Џон Лок и Boone во Lost,тоа не носи ништо друго освен проблеми.

И овој мој интерес пројавен за тебе е само пополнување на време,зашто немам друга работа до 21.30.

Ама не се секирај,боље риалити чек,отколку симнување ѕвезди.
Зашто многу фини некако сите деновиве,дека 8 септември and all:toe:

Aa fak it,еве една брзински.

Веројатно ја очекувавте Сатори,која очигледно дека психичкиот занес и прави да го гледа светот розово,но не се секирајте,доктор Хаус го има во сите нас:pipi:

Божице,прво тоа ник4ето твое.
Што би искажувало односно сложеност која откога ќе ја декомпонираме само покажува колку едноставна,но сепак комплицирано (за бараби непсихички) провидна си.
Што бадам,ова,бладам?

Никот е тука како цинична иронија за другите да видат колку си ти удобна со тоа дека не си божица,ниту пак нарцис,но е само очаен крик за внимание.

Хеј,look at me,имам ник божица,а сама не се сметам за тоа,им се ситам на помалите девој4иња кои се заљубени во Миа (што е нелогично,бидејќи Миа го сакаше Мануел,што ја прави стрејт,а него ќелав,а пак девојчињава геј,ако ја сакаат).

Друга регресија која се повлекува тука,е што го продолжуваш истото со твојот (не)фамозен тајтл.
НАРЦИС,со големи,ама ти фали да им ставиш и болд.
Значи,обид да се покажеш како убер-сложена девојка,кој разложен е ништо повеќе од мала тактика за привлекување внимание.

И шо,после добри биле оние Братз цртаните,види на што ве учат:kesa:

Само запази го фактот,ако јас не сум овде во право,и ти си стварно нарцис,тогаш си уште понеинтересна и понесложена.
You choose.
And,you go girl:vozbud:

Интереси
се ме интересира

Затоа никој не го интересира за тебе.А и не е добро се да те интересира.
Како Gordon Freeman во Half-Life,како Вил Смит во Enemy of the State,како Џон Лок и Boone во Lost,тоа не носи ништо друго освен проблеми.

И овој мој интерес пројавен за тебе е само пополнување на време,зашто немам друга работа до 21.30.

Ама не се секирај,боље риалити чек,отколку симнување ѕвезди.
Зашто многу фини некако сите деновиве,дека 8 септември and all:toe:

Фала,хммм не ти е доволно добра анализата тргни од факт дека никот ми е Божица затоа што ми е најблизу до името..А не за привлекување внимание...А други ситници можеби погоди...
Секако фала...И мене ми го пополна времето и ми го задоволи егото сепак си добив анализа нели?:pipi:Бај да веј Нарцис ми е омилен лик од книга...

Mac)) (дури се потрудив да го напишам никот како што треба) не ми ја зимај бе работата.
Се зезам ... :pipi:
Слободно, јас сум злобна само по потреба, а ти си суров скоро секогаш, затоа не ти барам јас анализа.

Ajde satory moze i od tebe bidi zlobna ...eve ti i tebe penal :)

Inace sto znaci be toa lady satory nikako da mi tekne

Мац ај и мене :) Мислам, ако сакаш... :)

Мац е недостапен за анализи се додека не ја заврши анализата на ада.

Жалам, но потпишан е договор и мора да се почитува.
Обидете се подоцна. :icon_lol:

:pos: Нема проблем, ќе почекам :)

brn84

Лесно е да анализираш глуперда.Лесно е бидејќи можеш да се заебаваш со тоа колку безвезно е неговото форумско делување,јавно на тема да му кажеш дека е глуперда,да го изругаш тотално и никој ништо да не смее да ти рече бидејќи тоа е твое мислење за личноста,а оваа тема дозволува да се изразува личносто мислење без санкции.

Таква,ама баш таква анализа би му лупнал на Ser Jocalot пред некои два месеци.
Значи,гледано од форумска перспектива,типот е далеку од импресивен.Далеку од убедителен,елаборативно настроен и јасен.Флуктуира со ставовите често,оние кои ги застапува не ги брани ревносно и отворено дозволува да биде газен.Става аватари со типки кои сака да ги ебе,остава слика на шовинист-пацифист и презентира некоја своја реалност крајно неубедително.

Оти го мрзи.

Ser Jocalot е всушност типче кое е далеку од форумската ништожност која мене ми навлегла како импресија.
Кај него има повеќе интересни слоеви на личноста,фузирано добри и лоши,кој го прават тоа што е.

Jocelot е паметен.Стекнал некакво познавање од одредени сфери и воопшто не се срами да го искаже.Тоа,како прв момент,укажува на неговиот капацитет да биде крајно успешен во што и да планира да работи у живот.
Како втор момент влегува неговата емоционална фрагилност и рушливиот карактер,кои нема да ги видите бидејќи попрво би ви презентирал слика на интровертен дебил,одошто преку неговата специфична интелегенција,да ви ја долови неговата емоционална состојба.Одтаму и Кајгана ликот кој сите го знаеме.
Значи,да,тој не се срами да се искаже себеси....пред проверени,негови луѓе.Бидејќи таму ја нема опасноста од откривање на неговата внатрешност.Пред тие луѓе тој сака да се разоткрие,сака да се искаже себеси,и во интелектуалната динамика која ја поседува,и во психичката ранливост која ја сакамрази.
А тие луѓе се малку.Затоа Jocalot е глобално прифатен како само уште едно суштество кое постои и може да се експлоатира.Страшно е,што во неговата моментална состојба,и во нездравата логика на постапување која си ја изградил,тој може да биде експлоатиран,тој и ќе го прифати тоа како реалност,бидувајќи таков песимист каков што е.

Музиката и идеологијата не го градат карактерот на еден човек.Подложноста на трауми,успон-падот на интегритетот и самодовербата го прават тоа.Jocalot знае од една обична животна сплетка да си направи траума,да научи да живее со неа,да ја смета за негово другарче,па да се плаши од втор обид,бидејќи премногу се навикнал на болката и мизеријата.Погрешна стратегија.Ако секој Aftermath на едно искуство е болен,не значи дека не треба да се стане и да се бара нова боја на болката.И така веќе си се навикнал на сивилото.Пробај пак.Дај си шанса.Ако си се навикнал на таа,одредена емоционална болка,тогаш направи виножито од неа.Најди ја во нови вкусови и облици.Барај ја на места каде си се плашел да отидеш и во луѓе кои си се плашел дека ќе ти остават горчина.Make your tower of matches.With enough matches,the tower may reach the sun.

Тогаш,можеби ќе си ја најдеш среќата,полн искуства не баш добри,полн порази,како конклузија на се она кое си го немал и добил како награда.Да,на крај.Да,после живот во кој си бил потценуван и фрлан како крпа.Да,полн трауми и горчина.Ама јебига,шефе,дедо ми секогаш ми викал дека само еден период од животот на човек може да му биде наклонет.Детсвото,младоста,зрелоста или староста.Не сум ја прифатил таа опција,ама ако ти е прифатлива тебе за да може да те дигне од инертноста,тогаш супер.Ако не,создади си своја.И батали несреќен крај.Доволна ни е смртта како дефиниција.

Настрана моето изигравање пастир,Јоцо е човек на кој треба да му дадете шанса.Уште побитно,Јоцо е човек кој треба вас да ви даде шанса.Ако добро го прочитате и ако ви дозоли да навлезете,од него може да се извлече доволно посебност за да изградите почит кон него.Нема нападност кај него,не е напорен и омразата,иако ја има,ја става на mute.
Има и потенцијал кој е навистина голем.И слободно делување,кое е освежувачко.Само треба да се активира.Искористувањето на потенцијалот е прашање на игра.Посебно во оваа лузерска држава.
Ама...не е битно до која мера ќе го исполни човекот потенцијалот,битно е колку ќе го гаи и ќе го чува во себе за да може да го исфрли во секој момент.Заеби го Сусо кога ти кажува да земеш гитарата и да правиш тезги,набивајќи си срање у глава додека свириш кореспондирајќи на некоја певаљка и нејзината преработка на "Лепе су ти оче,али курац ти је мал".

You're meant for a lot more than that.
Persevere.

мац а бе остај ја ада :helou: јас ке те частам едно пиво за анализата, а како ке те најдам за да те частам........тогаш брат ми ке помага :) нели така се договоривме????

Ја иам две од Мери-џејн,мобилен од Армин,едно од Псајтисфекш,и од Ада ќе добијам ко-модераторство тука коа ќе биде готово нејзиното.

Ама ако,плус едно пиво нема да ми штети:vozbud:

Само што како апдејт рипорт ви давам дека задутре имам испит,значи првите анализи ќе пристигнат после 17ти.
Како и се појавија некои технички проблеми со анализата на Ада и специјалните 3D и gif ефекти во неа,па мора прво да учам малце Photoshop и Maya пред таа анализа.

Wait for me...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom