- Член од
- 25 мај 2008
- Мислења
- 547
- Поени од реакции
- 14
Ајт кога ќе имаш време и мене изанализирај ме:kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aa fak it,еве една брзински.
Веројатно ја очекувавте Сатори,која очигледно дека психичкиот занес и прави да го гледа светот розово,но не се секирајте,доктор Хаус го има во сите нас
Божице,прво тоа ник4ето твое.
Што би искажувало односно сложеност која откога ќе ја декомпонираме само покажува колку едноставна,но сепак комплицирано (за бараби непсихички) провидна си.
Што бадам,ова,бладам?
Никот е тука како цинична иронија за другите да видат колку си ти удобна со тоа дека не си божица,ниту пак нарцис,но е само очаен крик за внимание.
Хеј,look at me,имам ник божица,а сама не се сметам за тоа,им се ситам на помалите девој4иња кои се заљубени во Миа (што е нелогично,бидејќи Миа го сакаше Мануел,што ја прави стрејт,а него ќелав,а пак девојчињава геј,ако ја сакаат).
Друга регресија која се повлекува тука,е што го продолжуваш истото со твојот (не)фамозен тајтл.
НАРЦИС,со големи,ама ти фали да им ставиш и болд.
Значи,обид да се покажеш како убер-сложена девојка,кој разложен е ништо повеќе од мала тактика за привлекување внимание.
И шо,после добри биле оние Братз цртаните,види на што ве учат:kesa:
Само запази го фактот,ако јас не сум овде во право,и ти си стварно нарцис,тогаш си уште понеинтересна и понесложена.
You choose.
And,you go girl
Интереси
се ме интересира
Затоа никој не го интересира за тебе.А и не е добро се да те интересира.
Како Gordon Freeman во Half-Life,како Вил Смит во Enemy of the State,како Џон Лок и Boone во Lost,тоа не носи ништо друго освен проблеми.
И овој мој интерес пројавен за тебе е само пополнување на време,зашто немам друга работа до 21.30.
Ама не се секирај,боље риалити чек,отколку симнување ѕвезди.
Зашто многу фини некако сите деновиве,дека 8 септември and all![]()