- Член од
- 15 април 2013
- Мислења
- 1.038
- Поени од реакции
- 796
Оуф... е што ми текнало да заклучувам?Н неможам у профил да ти влезам...
А таман мислев да правам психоанализа.
мислам дека сега одкликнав подесувања
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оуф... е што ми текнало да заклучувам?Н неможам у профил да ти влезам...
А таман мислев да правам психоанализа.
Ред Џон е човек, кој уствари е дете зато шо е опседнат со Бетмен и се живо диво Бетменско со воведување херојска правда во градот. Арно ама нема наметка, нито кола ко бетмен, па така не може прилепската правда да ја земе во свои раце. Доколку истиве ги поседуваше, несомнено Прилеп ќе беше економско жарише во Македонија со 100 проценти вработеност, ито не за 8000-ки, него најниската плата 16000 ќе беше, башка хранарини, башка к-15 кое ќе се исплаќаше без проблем и без работодавците да ги бараат парите назад зато шо Ред Џон ќе ги скинеше одма. Улиците во градот кога врни дожд, немаше да се преплавуваат, туку перфектно ќе исчезнуваше дождот во шахтите, зато шо и то нешто Ред Џон ќе го регулираше. Плус немаше да имаме обично кино во кое се прикажуваат филмови од 2009-та, туку ќе имавме 3D кино во кое ќе го гледавме Хобитот, филмон на Нолан најновиот, и секако еднаш неделно ќе се прикажуваше Бетмен трилогијата во петок, сабота и недела, па така младите наместо в чаршија ќе излегуваа во кино, каде ќе се служеа пуканки без пари за љубителите на Бетмен, ито не било какви пуканки, туку чоколадирани со прелив, со милка чоколадо, или нестле, плус мало сокче браво од јаболко.@Malcolm van den Сабаховић Имаш 3 месеци да спремиш нешто. После то пуштам муабети како не те бива.
Слободно распали си, без влакна на јазик, трпам критики и поинакви мислењаЛеандро, да си јадеш ушите!
Ќе смислам нешто деновиве.![]()
Кој Џонка бе? Биди конкретен многу не има вакви?Џонката (не сакам да го тагирам) е тежок психолошки случај ни психолог не може да ја објасни неговата состојба. Вмровец, патриот, вечен студент со мозок на дете од 15 години. Се плаши од мене и Леандра.Каков маж е тоа бе не знае да се соочи со женско и со некој 8 години помал од него.
![]()
Не ти бе, dzonyb.Кој Џонка бе? Биди конкретен многу не има вакви?![]()
Добро ја да си прашам, многу Џонки сме.Не ти бе, dzonyb.
А можи и ти да си, кога се буди шизото во тебе наместо да урлаш на собиранки лепиш плакати.![]()
Кај јас смеам тебе да ти правам психоанализи.Кој Џонка бе? Биди конкретен многу не има вакви?![]()
Знам дека не сум, препознав по делот ...Кај јас смеам тебе да ти правам психоанализи.![]()
Не си ти бе
![]()
Џонката (не сакам да го тагирам) е тежок психолошки случај ни психолог не може да ја објасни неговата состојба. Вмровец, патриот, вечен студент со мозок на дете од 15 години. Се плаши од мене и Леандра.Каков маж е тоа бе не знае да се соочи со женско и со некој 8 години помал од него.
![]()
Сите ме окарактеризираа со некаков епитет во студентската тема. Давам литро мастика за тој што ќе ме анализира. Праќам и во странство.![]()