Esobar
Македонија над СЕ !
- Член од
- 12 февруари 2008
- Мислења
- 4.895
- Поени од реакции
- 453
a za mene ke moze analiza...ako moze po pp da mi ja prate nekoj
Над 500 постови треба да имаш:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a za mene ke moze analiza...ako moze po pp da mi ja prate nekoj
Да, еве баш и ја сеа чекав анализа од Јован...Чекам анализа од Јован.
И не, не е барање.
Наредба е...![]()
Мора да се здобиете со репутација пред повторно да ја дадете на НовинаркаШмекерот
Пошто е он најоригинален и упорен во својата оригиналност, истата му се исплати и доведува до масовна тепачка на цури кои сакаат да го гушкаат во парк. Шмекичот е самоуверен, сигурен, амбициозен и позитивист. Ако Шмекичот сака да напредува, тогаш тоа ќе го прави благодарение на милата ѕвезда пред се`. Највише мрзи да биде сметан за инвалид, неспособен, неупотреблив... Сака да работи, да твори... Жените го сакаат затоа што е прав џентлмен и романтичар.
Во нова средина, најпрво е резервиран и повлечен, за да потоа нагло избувне од него неговата екцентрична би рекла, доза на себевоздигнување и лидерство. Без добра адаптација, не се чувствува повикан и прифатлив. Со Шмекерот може да се лекуваат неизлечливи болести, бидејќи тој може да го насмее и разведри секого. Прибран момак, каваљер како што кажав... Истото го бара од девојката, да биде оргинална и своја, симпатична и нежна. Не би бил никогаш со разбацана металка. Повеќе преферира класична убавина.
Секоја жена посакува маж како него(еве, гледате дека не сум феминистка?), а и секоја мајка сака ќерката да и ја чува еден плагијаторски Шмекер, бидејќи овој е веќе патентиран и неповторлив. Шмекерот сака да експериментира. Луѓето брзо се привикнуваат на него и го симпатизираат. Љубоморна девојка е нешто кое најмалце му треба во животот. А и на сите љубоморни, Шмекерот не им е потребен. Неговата слобода не би ја менувал за ништо.
Не е стипса. Ужива во разубавувањето на туѓите животи и со тоа си го полни егото. Прекрасен начин...Шмекерот се плаши од сопствените посакувања, затоа што многу брзо може да го смени критериумот под влијание на чувствителнсота. Тоа што однадвор изгледа handsome и самоуверен, сепак му создава своевиден притисок одвнатре и го прави несигурен некогаш. А луѓето во негова околина се чувствуваат сигурни.
П.С. Неќу вечера, поклон у плик.:back:
Анализа за мене ке може? :smir: