Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Еве, да се обидам, да направам сефте на темава:pipi:
Лејди Сатори е силна и слаба во исто време.Силна,затоа што е борец по вокација;слаба, бидејќи дозволува да ја понесат емоциите, импулсивна е. Стабилна и објективна, но непоправлив романтичар во душата иако добро се снаоѓа со предизвиците на секојдневието.
Традиционалист во суштина, но никако не и конзервативна. Умее да биде и суетна и тврдоглава ако е испровоцирана.Добра, друштвена, комуникативна, но резервирана, нејзината интима сепак е скриен свет во кој само избраните можат да ѕирнат.
Толку можам да заклучам од тоа што го прочитав, кажи ако сум те трефнала, извини ако нешто не ти се допаѓа.

Прва анализа ти е, нормално дека ќе биде малечка. :)
Инаку, сум традиционалиста бе, ама шшш никој не знае. Сериозно, тврдоглава, суетна, до болка, али романтичар, не баш! :)

Aбре аман 2 недели чекам анализа зарем толку никој не сака да ме анализира:toe:

Магде
Духовита, сака да помага без некоја посебна надомест, што би рекол Серпико - Флоренс Најтингејл :) Ако е лаик во некоја тема, мудро си молчи. За неа важи изреката ,,Поарно ќути и нека мислат дека си глуп, отколку да треснеш нешто и да знаат дека си глуп". Цели кон нормален живот, семејство и по можност да не се мачи по многу. Ако нешто мрази, тоа се неискрени луѓе и лицемери. Со подмукли луѓе, подмукло се справува. Знае да замижи пред лагите, но само до толку колку лажгото да сфати деа самиот себеси се манипулира. Интелигентна, тврдоглава, а сето тоа подзачинето со хуморот и шармот што го поседува, ја прави успешна да убедува. Мрази безполезно губење време и се труди да се дистанцира од тој порок, затоа што знае колку е лесно да се навлече на него. Новитети обожава. Ексклузивноста и` ги прави настаните привлечни. Бидете сигурни дека она за кое се` интересира, по некое време ќе стане интересно за поширока дискусија. Значи, иницијатор е на дебати со уникатна содржина. Не може да живее мирно, ако згреши нешто, перфекционист. Мрази да повредува. Лесно може да се` сожали и да заплаче, значи емотивна. Постојано трага по нови работи, старото е сеуште актуелно, но уште поактуелно не ќе е на одмет. Секоја критика и пораз, многу убаво ги памти. Непријатно и` е да комуницира со премногу отворени, скоро нападни луѓе. Повеќе нерви има да ги ослободи оние кои се поинтровертни, отколку да им ја затвори устата на разломотените. Ужива да се` замара со туѓите проблеми кога за нив може да најде потенцијална солуција. Мрази да лиже, ама дефинитивно! Некогаш е толку реална, што ќе ви дојде да ја треснете од ѕид. Но, подоцна, ќе сфатите дека тоа што ви го кажува проклетата вистина, па кога ќе се помирите со неа, ќе и дојдете со цвеќе и румштангли, ама џабе.. Не простува лесно...(ама затоа мене ќе ми ги даде румштанглите:zlo::smir:). Трага по совршенство, затоа што тогаш барем ќе добие полусовршенство. Ако бара полусовршенство, ќе добие четвртсовршенство. Цени туѓо искуство повеќе од нечие млатење празна слама. :back:

Ај нек ми направи мене некој анализа:pipi:
Благодарам:smir:

Прва анализа ти е, нормално дека ќе биде малечка. :)
Инаку, сум традиционалиста бе, ама шшш никој не знае. Сериозно, тврдоглава, суетна, до болка, али романтичар, не баш! :)
Jа ќе те обрадам на дугачко, само да ги завршам другите можи? :back:

Може некој да ми направи анализа? Распуст е, слободно време, занимација : )

Мими?

Aбре аман 2 недели чекам анализа зарем толку никој не сака да ме анализира:toe:
mоже една кратка а?
Ваќе ти киснеш у играчница и чек тис аут значи дека ти е до заебавање искрен си и прифаќаш критика се додека е на ниво и културна кога ќе почнат со ниски удари ти возвраќаш прилично културно samo за ди спуштиш

Најмногу мрзиш кремци и турбофолк сигурни имаш испод 20 години тоа е сигурно
Мрзиш рапери уфилмани посебно
Металец си и вљубен у гема аткисон.Осамено се осеќаш кога слушаш некои рок балади гарант
И тоа не сакаш да се замараш многу со реалноста во твое слободно време значи сакаш да уживаш и кулираш а притоа кога знаеш да бидеш приземјем и реален кога тоа е потребно
За љубовта па тука си благо романтичен
Верник би рекла јас
И ондак то

Ако, ако ќе ве кажам на тато. Ви се молам може ли некој да ми направи анализааа!:cuc::cuc::cuc::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom