Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сатори, дај бе една анализа за мене.
Али овојпат твоја и искрена, не ко претходните:smir:

дрн дрн дрн може една анализа за мене????

дрн дрн дрн може една анализа за мене????
Може..Откако ќе престанеш на секоја страна од темава да бараш анализа.

Да сакаше некој, до сега 10 пати ќе те анализираше. Ама, ете, сеуште нејќе.
Затоа стрпи се и не спамирај со барања. Постигнуваш контра-ефект.

Има ли некој доброволец мене да ме изанализира :helou:???

Programming language

Затоа што се обидувам да не лажам, да не манипулирам и да не кажувам невистини, тогаш, нека биде така.

Замисли си една голема кружница полна со црни и со бели точки, белите се помалку од црните зошто белите се родени бели со предиспозиција да останат чисти и недопрени од катраните и грозните компулсивни природи на оние кои што се црни.Потоа замисли си уште една група на топчиња, проѕирни, кои што преливаат, се создаваат и се рушат во една од боите, во зависност од тоа кое топче ќе превладее во нивната близина, која сила ќе ја имаат нивните крила, црни или бели.
Црните секогаш биле првиот избор, белите се секогаш вториот, затоа што црното е моќ, белото е покајание.
Look, here she comes now ... Ohhh how we love you ...

Но, секогаш е лесно да се продре низ еден слој на површината, фејкерството како процес и поим е таму и каде што го нема, скриено во ролни на наводна чистина, а таа апсолута ја има само кај белите, горе споменати, а такви ги има помалку отколку што може да се избројат прстите на едната рака.Затоа заклучокот како таков е лесен за да се донесе, првенствено процес на bitchines кој што драга, кај тебе не е поттикнат само од проблемите кои што се создаваат во детството, докажување лична сатисфакција преку пуштање крв, повремена болка за да може да се почувствува, потоа, доза на моќ која што бара повеќе и повеќе, се што може да се извади и изеде од луѓето, да не остане ништо за некој друг.
Беше и си, опасна сеуште, не само по себе, туку и по другите.

Потоа се појавуваат други процеси кои што ти милуваш да ги нарекуваш, начини на кои што се дава до знаење она што како штета било нанесено кон сам себе, тогаш се свртуваме кон белината за да се исчисти онаа црна материја која што била превезмена како моќ, и се јавува покајанието, но, она што мојата мила Catherine би го рекла е: „I'm the Marsha fucking Brady of the upper East Side and sometimes, I want to kill myself.“ Ете зошто доаѓа делот со трудењето да се промени бојата, ете зошто се менуваат местата, ете зошто моќта е невозможно да биде откажана, дури и кога се знае дека белата е поголема од црната.Не велам дека процесот не е искрен, но неговите мотиви се валкани, затоа што овој пат изборот е помал, новиот почеток е мртов, има само поправка на штетата или убивање на минатото, а никој сеуште не успеал да го убие.

Проѕирноста владее!

CRAZY POYOL, ТHE GUY WHO KNOWS HOW TO SCORE

Дојде на ред за анализа и РесенчанецО, (моментално пратен во Тетово на едукација), нам добропознатиот Крејзи Појол, можеби најбанираниот член на Кајгана. Затоа што го немам Урим на мсн, ниту го знам во живо(затоа што не дојде тогаш на фудбал:icon_lol: и никако да се погодиме на собиранки), ќе пробам да доловам слика за него, оформена од неговите мислења што ги имам прочитано на форумов.​

Кога на прв поглед ќе ги видите неговите мислења и пристап кон нештата, ќе си речете: "Добро бе, детево има ли памет во главата? Брееј, дрско невоспитано створење!". Но откако ќе размислите уште еднаш, ќе сфатите дека Појолчо е во право за повеќе работи што влегува во дискусија на темиве во форумот. Проблемот со повеќето членови на форумов јас го гледам во тоа што не се навикнати на директност, слична особина како што поседува и Фантом, спомнат погоре. Навикнати се на величање на нивните ега и еј топ си најдобар/ра си, уживај, растураш, дури и кога личноста не ги заслужила тие зборови. Е сега, од Појол никогаш човек нема да слушне незаслужени зборови. "Глуп клип, глупа тема, Боби е глуп, вие сте глупи, боо глупа тема....(зборови со поостра критика)...." Поради оваа негова особина, тој на некои членови им станува pain in the ass, дрзок и некултурен. За жал, денес луѓето како Појол се ретки во смисла на директноста и искреноста. Се` повеќе имаме лижигзови и страшливци, наспроти него кој нема да се мисли повеќе од секунда за некои работи да ви ги плесне во фаца (во пост во случајов).​

Дури и да пробате да му се гребете со цел да не станете негова мета на ругање, нема да бидете поштедени ако на некоја тема откинете некоја зелена.​

Поради ова, кога тој ќе ја прочита анализава, очекувам искрена критика, да знам дали некои од работите за него што ги опфатив со анализава се точни, или јас сум во некоја заблуда.​

Друго нешто што ми падна во очи кај Крејзи Појол и што мене ми се допадна е неговата љубов кон животните и гадењето од личностите што не ги сакаат. Тука можам да кажам дека сме слични. Кога станав модератор на животни и кога ги потсредував темите, налетав на негови постови од кои согледав колку е тој против малтретирањето на животните. Секоја чест за ова брат :)

Attacante. Хм.. напаѓач? Крејзи Појол ноус хау ту скор? Вљубеник во фудбалот, се гледа од хелихоптер. Најверните на ФК Интернационале заедно со Јове_Пелагонија. Добри познавања од фудбалот, секогаш издржани постови и во фан клубовите*, не само "Гооол, јееее, најдобрии смееее, шампионииии" и останати изливи на емоции.​

Ќе се читаме во февруари на Интер - Манчестер дуелот, нека победи подобриот. :smir:​

*освен постовите во Ел Класико темата, каде што Кралевите беа поистоветувани со компири и на другата тема каде што на миланезите им беше направено нешто слично, само со моркови. Сепак, интересни фотки. Добра сезона на морков :)

Гледам на темата за меѓусебни дуели во фудбал, не прекинуваше да ги критикуваш другите Кајганџии за нивната лоша игра. Им велеше дека се дрва. Слушам, кога си бил дојден ти, тие победиле. Не знам колкав е твојот талент за фудбал, но искрено, баш сакам да видам како играш. Ако победи страната од која што ќе играш ти, имаш пиво од мене.​

Не ме бидува многу многу за анализи, нова сум во бизнисов а и како што споменав погоре, немам разменето зборови со тебе во живо и на мсн, така да точноста на оваа анализа е релативна и се извинувам ако во нешто погрешив. Бидејќи кај тебе најмногу ја почитувам искреноста и директноста, само сакам да ти порачам да продолжиш да бидеш онаков каков што си сега, без задни мисли и намери. :smir:​

Џену, ќе бидам ли и јас да бидам почестена со анализа? Благодарам!

Хммм... баш и јас би сакал многу некој доброволец/доброволка сеедно да ме анализира во слободно време ако може ... ? :pipi::smir:

Барав еднаш анализа викаат психопат сум бил не можело анализа... дајте бе некој нек ме ѕирне мене :) Една анализа да слушнам (т.е прочитам :))

Интересен е и самиот Џек Блек како Деви Фин. Знаеш за кое точно попрецизно сценарио станува збор. Духовито, но сепак во ист момент емоционално, рационално и цврсто застанување зад своите ставови. На некои теми милозлив како вокалот на Шинед О' Конор, а некогаш пист оф како монструмот на Ди Си.

Fantom_oh - ќе започнам со еден пост од друг член кој рече - дечково ги подразбуди постарите и дава енергија кај помладите.
Очигледно е тоа што човек го забежелува кај тебе кога првпат ќе ги чита твоите постови, разгледа твојот профил, а тоа е оригиналноста. Човек да се почуди какво вонсериско производство си.
Знаеш, вистинската личност кај човекот ги цени моралните вредности пред се. Онака кул личност си, човек да помисли дека за ништо не се грижиш во животов, туку онака само си водиш некои шеги.
Како и да е, факт е дека не е така. Колку и да сакаш да испаднеш духовит и несериозен, сепак се грижиш за работите повеќе отколку што сакаш и мислиш.

Патник во светот на љубовта, во онаа друга димензија на глупавост и себе газење. Не се задржуваш на нешто подолго време, затоа што пред се си рационален. Секогаш сакаш да искусиш нешто ново, колку и да си разочаран понекогаш, одиш напред. Не застануваме на патот макар и да има голема ископана дупка пред нас.
Следниот епитет што можам да ти го дадам е енциклопедија. Интересно е да прошарам низ Музика и Спорт и да се изначитам твои постови. Уште попрецизно поинтересен сегмент е твојата посветеност, твојата пасија кон одредени работи. Сите некако си имаме одредени интереси, работи кои не’ интересираат. Но овие твоиве се граничат со тахикардија. Колку пати ти се кренал притисокот и неможеш воздух да земиш кога губи Челзи? Некој од страна ќе ти рече – будала си ако се замараш за вакви работи. Но она што таквиот не го знае е дека овде станува збор за љубов.

Сега доаѓаме до констатација дека ако подобро размислиме, се работи за повеќе од љубов. Често таквите некомформисти не се топло прифатени од земските расудувачи. Знаеш зошто? Затоа што не сакаат некој да смени нешто. Некои луѓе едноставно уживаат во монотонијата. Каде и да влезиш буквално ја растураш кај секого. Во кое и да било ново другарство, макар и обичен познаник може да ја почувствува таа пријатност во твоите разговори. Како што кажав претходно, сепак, одбиваш да признаеш дека си чувствителен кон некого. Сакаш некогаш да ги скриеш емоциите и да поминеш незабележително.

Еве го уште еднаш зборот кул. Твојот карактер некогаш ме потсеќа на “Запали после читање”. Цврст темел на сторијата, но сепак на моменти толку избувлив со некоја зафрканција што неможе да те задржи на гледачкото место.
Премногу искрен си понекогаш. Тоа е добра особина или лоша? Добра е, но ако има граници за неа. Сакаш понекогаш да испаднеш смешак во друштвото и да кажеш нешто иронично и саркастично. Тоа е резултат изгледа на смислата за црниот хумор.
Добро е да се има другар како тебе, уствари и ќе се сетам на една изрека – само искрениот пријател ти ги кажува доблестите и маните.
Ова е за жал време кое се одликува со лицемерие и дволичност, затоа реткост се таквите карактери. Не го гледај ова како кревање на егото, ама од мене имаш бел бумбар. Затоа што непризнано си еден лунатик. Затоа што несериските броеви менуваат нешто на позитивен начин. Она што тебе те прави тоа е животното училиште. Ретко кој го искусил толку многу на возраст колку тебе. Еве една песна од мене до тебе, и онака Џим Кериски да ја изрикаш во иднина.

Морам да го искористам овој пост за да надополнам - не ги имам заборавено сите што ми побараа анализа, имав премногу обврски изминатава недела. До утре ќе направам анализа за girlll затоа што одамна чека, и обврска ми е да ја исполнам. Сега јануариов ќе ги завршам сите, не сум заборавил, знам за кого треба.:helou:
Се извинувам што неможев порано.

Кога станува збор за психоанализа, постојат два типа на луѓе: оние кои не сакаат да дознаат што мислат некои останати личност поради фактот да не се разочараат поради некој збор што не сакаат да го чујат, или поради тоа што веќе се доволно свесни какви се всушност иако го негираат тоа. Другиот вид на луѓе се оние кои сакаат да бидат анализирани повеќепати. Таквите се предводени од прашањето – што сум јас всушност во овој збунителен свет?

girlll - има некаква контроверзност во твојот лик морам да признам. Кога ги читав твоите постови се подзамислив за многу работи...Ајде ќе почнеме од љубовта. Премногу си била активна на ова поле изминатава една година и повеќе. Од последните твои постови таму можам да заклучам дека ти е на некој начин смачено од целосното посветување внимание. Гледај, понекогаш ти е криво што толку момци ти пристапуваат од недела на недела, а од тој свет некако сакаш да се дистанцираш. Поради некои случајности, нешто те спречува.
Сакам да научам да го ценам тоа што го имам, да научам да верувам во оние на кои што вистински им значам и да престанам да си играм со луѓето.
Ова е тоа што те спречува. Ова е тоа што те прави разочарана од себе. Знаеш зошто? Затоа што длабоко во себе се сметаш за себична личност. Некогаш и несакаш тоа да си го признаеш, ама е така. Оваа особина треба до некаде да ја смениш. Знаеш како? Сакам да знам да го живеам животот со цел да бидам среќна.
Среќата некогаш неможеме да ја постигнеме затоа што се залажуваме дека одредени врати кон други реалности не’ прават среќни. Овде мислам дека знаеш на што алудирам, ама ќе ја изоставам таа приказна за подоцнаJ.
Некои твои постови ме фасцинираат поради твојата интелигенција.
[Која промена треба човекот да ја направи.. Кога најмалку ќе мисли дека треба да се промени.
Добар став. Скоро и одличен. Луѓето се менуваат само ако сакаат да се променат. Ако се променат поради себеси, тогаш се на вистинскиот пат. Ама мислиш дека луѓето се менуваат на полошо или на подобро? Зависи од пристапот кон одредени нешта, вклучувајќи те на некој начин и тебе.
Она што секого го боди в очи е зборот кучка. Имав и те како да се изначитам во таа тема твои мислења. Да бидеш дел од животот на некој друг без тој воопшто и да примети дека си.
Мислиш дека некој не приметува? Види, зборот кучка исто така не е склоп на совршена женска фигура. Сите сакаме понекогаш да владееме над некого. Ама види, суштината на животот не е во она да бидеш совршен. Едноставно препушти се на сметка на твојата среќа и дозволи некогаш да те понесе мислата на најслободниот дух.
Кога ги читкав останатите постови на нефилозофско подрачје, добив желба да тркнам до продавница и да купам чоколада:). Добро е што обожаваш разни видови јадења и одиш во гурманско катче да им оставиш лиги на другите:).
Како за крај, да ти кажам дека не треба све да оставаш на случајноста. Не се игра на судбината. Можеме и сами на некој начин да си ја креираме. Тревката јес да е создадена од природата, ама сепак...границите се битни на секое наше задоволство.
За твоите години ти си премногу интелигентна личност.

ај манете една и за мене си ги напрајв постојте...ако сака некој...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom