PS3

• Креатор на темата Креатор на темата KevinM
  • Време на започнување Време на започнување
Исто така од утре се намалува цената на моделот со 80гб хард диск на 300$ или во Европа на 300 Евра. Ај да видиме како и дали ќе возврати микрософт :)

Што да возврати, Xbox 360ка уште од почеток беше 300 евра во Arcade верзија.
Јапанецот на сликата е среќен, ама внатре сам себе се јаде што се изглупираа со Блу-рејот.

Која игра вредеше за Блу-реј, освен MGS 4? :)

Јапанецот на сликата е среќен, ама внатре сам себе се јаде што се изглупираа со Блу-рејот.

Rage. :pipi:

* Will be 120GB, will retail for $299 in North America, 299 euros in the EU, and 29, 980 yen in Japan.

Не, фала. Пак ние европјаните сме f!ucked up.

Да де 300 евра во аркејд верзија со 256 мемориска, потоа кога ќе се изнакупат луѓето неколку игри, опааа нема место, ајде уште 60-80 евра за хард диск (кој што мора да биде Official Microsoft) и ете ти. Иначе што се зафркна со блу-рејот? Килзон 2, Анчартед, МАГ(ќе излезе другата година 256 души во ист сервер)? Башка си имаш и и блу-реј плеер, ја има истата функција како и останатите блу-реј плеери,може да се апдејтира и слично.

Ако не го хакнат сега, никад нема. Можда чекаа да излезе слим верзијата на PS3 за да го растурат од хакање.:wink:

Ако не го хакнат сега, никад нема. Можда чекаа да излезе слим верзијата на PS3 за да го растурат од хакање.:wink:

Сеуште се скапи празните блу-реј дискови, како и режачите, така да не вреди -.-

Сеуште се скапи празните блу-реј дискови, како и режачите, така да не вреди -.-

Режачите се скапи да, по 130-150 евра, но дискови има за 150-250 денари (не кај нас, ние сме идиоти).

Режачите се скапи да, по 130-150 евра, но дискови има за 150-250 денари (не кај нас, ние сме идиоти).

150-250 денари најевтините? Еднаш, два пати, и ќе ти блокира на сред игра :). Истото се дешава и на 360ката, барем на мојата, Datawrite DL дискови работаат првите 2-3 сати, потоа не се игра. Немам никакви проблеми со Вербатим дискови.

Ej citav nekade deka SONY ke napravi popust za PS3 vo evropa ke moze da se zemaat za 300evra

Јас планирам да зимам ПС3 кога ќе стигнат слим кај нас. Се мислев која игра да ја купам прва.
Многу ми се свиѓа God of War ама тројката ќе излага наредната година. Ја гледав Ninja Gaiden Sigma ама не ми направи многу мерак, MGS 4 не ми прави мерак пошто е пуцачина а пуцачини на контролер се скоро невозможни за мене. GT5 излага за неколку месеци. И толку се ексклузивни игри за ПС3 што знам. Некој нека ми даде некој предлог, или ако некој има играно Ninja Gaiden нека каже импресии пошто на клипчиња не ми изгледаше интересна, дури и разочарувачка ми беше.

Едно прашање.Дали може да се чипува ПС3 и каде,колку може тоа да се направи???

Едно прашање.Дали може да се чипува ПС3 и каде,колку може тоа да се направи???

Немојт и немат никојпат да мојт!!! Ќе се одајш од пари за игри, остај то по 4000-5000 денари се. Ај ќе прежалиш ќе си купиш една ќе ја свртиши појќе никојпат немат да ја стајш да ја играш, тоа е секако прв случај. Второ би било да дајш 5000 денари за игра и да не ти се свиѓат :pos2:.

Според мене фановите на PS3 се толку глупи што им нема мера. АЛОООО ЕЈЈЈЈЈ редно време е да сватите дека и Nintendo wii ве стигнува во продаени примероци. ЗОШТО дека се ви е изгор скапо :pos2::pos2::pos2:

Немојт и немат никојпат да мојт!!! Ќе се одајш од пари за игри, остај то по 4000-5000 денари се. Ај ќе прежалиш ќе си купиш една ќе ја свртиши појќе никојпат немат да ја стајш да ја играш, тоа е секако прв случај. Второ би било да дајш 5000 денари за игра и да не ти се свиѓат :pos2:.

Според мене фановите на PS3 се толку глупи што им нема мера. АЛОООО ЕЈЈЈЈЈ редно време е да сватите дека и Nintendo wii ве стигнува во продаени примероци. ЗОШТО дека се ви е изгор скапо :pos2::pos2::pos2:

Не е за мене еден другар прашуваше дека му донеле поклон од странство па баш дека се изгор скапи игрите бараше да знае дали некаде чипуваат или не.Али чим викаш дека не може да му кажам нека си бара друго чаре.Сепак фала за одговорот :)

Уште едно прашање.Внатре во него имало хард диск од 80 гига.И сега прашањето е дали може да се симнат од некаде игри и да се стават во хард дискот да се играат без цд?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom