PS3

• Креатор на темата Креатор на темата KevinM
  • Време на започнување Време на започнување

KevinM

PC YODA MASTER
Член од
5 септември 2007
Мислења
82
Поени од реакции
0
Локација
Скопје
Znaete li dali e PS3-to cipuvan ili ne e use poso iam PS3 i ne mozam da igram igrive se izgor.Inaku mozete da postirate bilo so za PS3 na ovaa tema i da prasuete, a ako mislata administratorive deka temava e za otpad.Pravac DEPONIJA!!!

Не може.
Најдобро би ти било да го шитнеш на некој,сега идат по 100 до 150 евра на старо.
Еве ако ти е сочуван јас би ти дал 150 евра...

Имаш на Play-Asia.com добри игри, и за добри цени. Купувај оригинал.

Бај д веј, дали во Македонија е поддржано PS3 Network? (или тоа е worldwide?)

Imam akaunt na PS Network (Evropski (UK), US account i Japan) US e najdobar, i najdov kako da kupuvam preku niv. Zakon e! ako nekoj saka pomos za PS Network, Hit me with PM!

Edit: KevinM sto igri imas? Da ne sakas slucajno da se menuvame nesto?

Не може.
Најдобро би ти било да го шитнеш на некој,сега идат по 100 до 150 евра на старо.
Еве ако ти е сочуван јас би ти дал 150 евра...

Хаха ти се чудам на одговорите што ги даваш ти од 5000 одговори ако имаш асални 100 ти давам рака + Модераторче си браво браво....
Него да се вратам на темава 100-150 евра ПС3 ти болен си или болен се правиш каде ја најде таа цена жити се? Половен испод 400евра немаш.. Нови се движат од 500-600евра зависи дали е 40 или 60гб хардот....И ти сакаш да ти го даде за 150 ама ако е Сочуван :pos2:

Znaete li dali e PS3-to cipuvan ili ne e use poso iam PS3 i ne mozam da igram igrive se izgor.Inaku mozete da postirate bilo so za PS3 na ovaa tema i da prasuete, a ako mislata administratorive deka temava e za otpad.Pravac DEPONIJA!!!

Eve ti prodava 3 igri polovni za 100evra kolku tolku poeftino novi da gi zemes..

п33р43 го зезав,каков тип има машина од 600 евра у руки,а не знае дека тоа се чипува =)
Игрите нормално дека ќе бидат скапи,истата игра NFS MW,за PC е 45,за Сони 2 50 а за Сони 3 60 евра,се е ради блу-рејот,кој на пола од игрите до пола е напунет (ако ме сфаќате)

Ај дека си нов,простено ти е,ама другпат ако не разбираш сарказам,не почнувај одма со навреди,поготово кога знаеш што значи натписот модератор :)

Јеп, модератор ти е оној што ти ги спои мислењата затоа што незнаеш да користиш мултицитат:pos2:

КевинМ: Честито купување на нова PS3 без да се информираш дека истата сеуште не е хакната.....

За тие пари што си ги дал за PS3, ќе си земел ЖИВОТИЊА од РС!!!

мислам се прави Downgrade на фирмвар за пиратски игри

Eve ti prodava 3 igri polovni za 100evra kolku tolku poeftino novi da gi zemes..

Kaжувај имиња на игрите!

Downgrade се прави но сеуште нема хак ни за старите фирмвери.

Заинтересиран сум за купување сони 3 па ме интересира тоа за игрите дали е средено или ке мора оригинали да се купуваат. Нејкам да се заебам па да плаќам 60 евра една игра.:smir:

едит: Каде се продава и каде во скопјево мозам да набавам игри ?

Заинтересиран сум за купување сони 3 па ме интересира тоа за игрите дали е средено или ке мора оригинали да се купуваат. Нејкам да се заебам па да плаќам 60 евра една игра.:smir:

едит: Каде се продава и каде во скопјево мозам да набавам игри ?

Чип/хак сеуште нема за ПС3то. Иначе игри кај нас ако купуваш ќе банкротираш :). Игри само онлајн - www.shopto.net (стварно добри цени има) www.sendit.com www.choicesuk.com и www.play-asia.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom