- Член од
- 14 април 2007
- Мислења
- 1.812
- Поени од реакции
- 1.047
Па од алкохол пијам само коњак.За алкохол нејкев да чујам.Почнав по малку, и тоа негде накај Нова Година ама не се опив салам.(пиев ама никако да се опијам).
Потоа почнав да си ја терам секоја сабота се повеке и повеке.(играв скокав,што ли се не,башка и музиката ми се имаше погодено:party3
И пред некој месец се бев начукал салам.Играв скокав, не се чувствував пијан.
Леле, ама ко мрднав еден чекор да си одам накај дома ( а и касно беше).
Два чекори направив и мислев дека умирам.Некако сум излегол од локалот и право накај дома.
Пред да флезам во дворот почна да ми се повраќа.Повраќав многу пати и немав сила да си одам дома.ми се плачеше.( во тој момент се ке дадев, само пијан да не бев).
Малку сум задремал на комшијата на тулите покрај патот.(да не ме осетат дома).
Едвај сум легнал на креветот.Си мислев оти после ова бурна ноќ ке спијам два дена.Ама немаше ни 2 саата јас се разбудив.И ич не заспав после тоа.И дента бев како со исперен желудник.
И од тогаш реков дека веќе ич не пијам.
Потоа почнав да си ја терам секоја сабота се повеке и повеке.(играв скокав,што ли се не,башка и музиката ми се имаше погодено:party3

И пред некој месец се бев начукал салам.Играв скокав, не се чувствував пијан.
Леле, ама ко мрднав еден чекор да си одам накај дома ( а и касно беше).
Два чекори направив и мислев дека умирам.Некако сум излегол од локалот и право накај дома.
Пред да флезам во дворот почна да ми се повраќа.Повраќав многу пати и немав сила да си одам дома.ми се плачеше.( во тој момент се ке дадев, само пијан да не бев).
Малку сум задремал на комшијата на тулите покрај патот.(да не ме осетат дома).
Едвај сум легнал на креветот.Си мислев оти после ова бурна ноќ ке спијам два дена.Ама немаше ни 2 саата јас се разбудив.И ич не заспав после тоа.И дента бев како со исперен желудник.
И од тогаш реков дека веќе ич не пијам.