V
Vollstandig
Гостин
Вака може да биде и пропадната инвестиција освен ако не си напраат договор со туристичкиве агенции, од секој град, превоз да речеме во петок, организиран превоз и назад инаку понеисплатливо би им било

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
О да ви е*ам луѓето, затоа никогаш нема да мрднеме. Се делиме на провинцијалци и Скопјани. Се делиме на ВМРО и СДСМ. Додека ние живееме така и се мразиме, ќе ни ја делат државава. Што има врска што е во Пробиштип? Ќе направат и во Скопје, па здравје Боже и во Охрид. Мора од негде да се почне. До сега немавме нигде аква парк, идевме во Грција, Турција, Бугарија за да видиме и да се воодушевуваме. Каков таков, нека има и тука. Ќе видиме колку ќе биде карта па ќе коментираме. Мислам дека на 8ми ќе објават.
Абе супер е што е во пробиштип него тешко со таа цена да просперира во пробиштип.
Рекоа дека таа цена е само за отварањето, така да ни останува да почекаме да видиме колку ќе биде па после ќе плукаме.
Зашто бе да плукаме? Нема потреба од такво нешто.Све си е баш фино и убаво.Само цената малку не изненади.Ама ако е така како што ти велиш тогаш и не би бил некој голем проблем тоа.Обично за отворање цената е бесплатна и не ќе им било лошо нешто такво да смислат и така има на што да заработат таму.
Javi se vo turistickata agencija jupiter (mislam deka oni se glavni za organizacija), vrsat prevoz do tamo i nazad za 300 denari povratna karta SKOPJE-PROBISTIP-SKOPJE i kaj niv kartata kosta 600 denari za golemi 300 za deca do 14 godiniЈас кажувам тоа што читам, така пишаа на фејсбук страната дека ова е само за отварањето. Останува да видиме, ако остане оваа цена мислам дека и сами се свесни дека скоро никој не би дал.
--- надополнето: Aug 4, 2011 8:30 PM ---
А да, и картава освен од Групер не знам од кај би се купила. А на Групер е 600денари.
Javi se vo turistickata agencija jupiter (mislam deka oni se glavni za organizacija), vrsat prevoz do tamo i nazad za 300 denari povratna karta SKOPJE-PROBISTIP-SKOPJE i kaj niv kartata kosta 600 denari za golemi 300 za deca do 14 godini
паааак ли скопје? а оти во охрид, си има езеро охридон? кај и да го направеа, пак на скопјани и на "ориџани" немаше да им чини..оти не е кај нив?Цената во Сончев Брег е 17 евра...
За цената стварно е претерана, а и локацијата не ми се допаѓа, ако на некое место требаше да се изгради вакво нешто, тоа е Охрид, или евентуално Скопје...
600 + 300 900 со превоз и не е така многу иако мислам дека во иднина подобро ќе се организираат и ќе ги намалат цените уште. Како за идеја супер ни требаше вакво нештоJavi se vo turistickata agencija jupiter (mislam deka oni se glavni za organizacija), vrsat prevoz do tamo i nazad za 300 denari povratna karta SKOPJE-PROBISTIP-SKOPJE i kaj niv kartata kosta 600 denari za golemi 300 za deca do 14 godini
Javi se vo turistickata agencija jupiter (mislam deka oni se glavni za organizacija), vrsat prevoz do tamo i nazad za 300 denari povratna karta SKOPJE-PROBISTIP-SKOPJE i kaj niv kartata kosta 600 denari za golemi 300 za deca do 14 godini
Цената во Сончев Брег е 17 евра...
За цената стварно е претерана, а и локацијата не ми се допаѓа, ако на некое место требаше да се изгради вакво нешто, тоа е Охрид, или евентуално Скопје...