- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 2.247
- Поени од реакции
- 57
ај со среќа на сите од денес кои почнуватаа и кој се враќаат во училишните клупи. За мене тоа заврши 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj aj, само вие заебаајте се.Aма тоа во Орце
Во ЈБТ дури мислам дека професориве самите си пријавуваат бомби колку само да не им одиме на час или да си одиме порано.
Лол... таа среда нацело те збуниЛелееееееее, имам во Понеделник и Среда по 8 ЧАСА!! А во среда 7 ЧАСА. Ненормална работа човече, какво малтретирање ќе биде. Втора смена 8ми час ќе ми заврши во 20:15:ija::shok::shok::icon_evil:violent1::uvo:
Се возбудив многу...:wink:Лол... таа среда нацело те збуни![]()
![]()
Abe jbg toa ti e. Jas si vikam denes odam i utre pak po staro ama ne e taka. Abe glupo e, ama nema sto da se pravi. Koj go izmislil toa skolo. Da ne odevme na skolo po cel den ke bev pred PC.:pos2:Јас се осеќам како денес да сме биле на училиште, а од утре пак на распуст.Не ми се верува дека секој ден ќе треба да одам
Секогаш е така...нели и вие истото го осеќате?
Abe jbg toa ti e. Jas si vikam denes odam i utre pak po staro ama ne e taka. Abe glupo e, ama nema sto da se pravi. Koj go izmislil toa skolo. Da ne odevme na skolo po cel den ke bev pred PC.:pos2:
Мислиш ке имаше ПиСи ? Шала на страна, убаво си пројдов.. трета сега, се убивме од смеење со класов, пошо знаеме што не чека.. :wink: Прва година дечките.. се видов себеси, таков ни е системот на смени, I - III , II - IV.. и то.. ви пожелувам успешна, избегЛИШКА и смешна учебна година. Ајт!![]()
Такви желби се посакуваат
Него тој распоред по смени го имавме во основно.Ама какво е тоа распоредување 1-ва со 3-та.Во моето училиште ако има таков распоред тешко на првачињата![]()