Prva cigara 8 odd 2 dena pred maturska Bond togas si pusevmme..
Poslem 4 godini apstinencia.. Si pocnav pakk sega ne mi se neso gadnii i ne gi menjam cigaritte samo BOSS niso dR
Прва средно или така нешто, дојдов дома и гледам сам сум а има 1 цигара во кутијата од татко ми. Ја земав, влегов во ќенеф, ја запалив и се гледав во огледало како изгледам со цигара. Како Че се замишљавав. Земав 2 дима и ја фрлив во шоља. И после во 3та средно, на одмор во Охрид, земав кутија цигари зашто ми беше интересно и почнав да пушам. И сеа сум звер.
првата, а и последна цигара ми беше во 8мо. копиљ, и јас демек да пробам 2 дима и не можев да дишам. оттогаш ни сум запалил ни пак планирам во иднина :nenene:
6-то одд. некаде, заедно со другар чии родители имаа пиљара. Од таму ќе земевме кутија и правец у град да се правиме фраерчиња бидејќи пушиме :pos2: За чудо ништо посебно лошо од првата, само малце така неугодно...
И така и до денес, кога пушам, кога не(у интервали од повеќе месеци) и до ден денес си останав со тоа.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.