I
IBIZA SOUND
Гостин
15 godini,bravos
zosto ja sega ne sum pomlad 10 12 godini
zosto ja sega ne sum pomlad 10 12 godini

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

tesni farmerki patiki i edno ubavo maiceАко не е тајна што одлучи да облечеш![]()
ne mislam deka e mn razgoleno pribrano e najubavo treba da se ostavi dobar vpecatokНезнам само зошто ја тролате, има 15 години фино лепо ве праша што да облечи.
--- надополнето: 10 август 2013 во 15:47 ---
Испобано е ова од тебе ? функционира![]()

tesni farmerki patiki i edno ubavo maice
--- надополнето: 10 август 2013 во 19:08 ---
ne mislam deka e mn razgoleno pribrano e najubavo treba da se ostavi dobar vpecatok![]()
da ili sandalki nekoi ubaviНе е лошо само место патики штикли подбро е.

da ili sandalki nekoi ubavi![]()
Па идеш на средба не на маскенбал
Колку поприродно изгледаш на прва средба толку подобро за тебе. Облечи се во тоа што ти е најкомотно, не користи многу шминка пошто кад тад ќе те види и у обично издање без шминка па може и да не му се допадне таквата ТИ.

15 god prva sredba...here we go.............
1. патики носи никако штикли
2. почитувај го 1 не се смеј
3. сепак ако одлучиш за штикли вежбај дома
4.и онака нема да ви трае долго

Дефинитивно најдобар одговор
--- надополнето: 10 август 2013 во 20:08 ---
Не ставај клоца уште на самиот почеток![]()

fala vi na siteeeeeeeeee mn ubo pominav samo posle 5 min mi rece mozi da te bacam i se pocnaaaaaaa <3 <3 <3![]()

Еве некој совесен родителza pocetok porano vrakjanje doma
a potoa moze i do pokasno![]()

Освен третото што ти држи вода, за другото мислам не си во право.
Sent from my U8180 using Tapatalk 2

вака...премногу шминка не...косаата средена природно онака...ни да ја праиш многу нешто онака најнормална...штикли глупости не ти личи мала си :S патики ок..фармерки или некој такви кратки тексас за да ти го обликува газот
сеа за горни дио..зависи колку су пуна :S ..нооктите лакирани да..само не премногу да се шлакаш..обавезно намирисана..и то...ова од мене јас како би воочил добра девојка онака..