Прва партија - пребрзо свршување

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Така е во право си, PSY никогаш во животот не доживеала оргазам и треси зелени. Алек, кога имаш секс со типката.. ако свршиш пред нејзе т.е. го “наполниш“ кондомот, иако не мора да се сексаш со кондом, не е крај на партијата? Само тоа одговори ми, за другиот дел од постот потоа..
kraj ne bitkata,a ne i na vojnata(kako sto tvrdi PSY),a bilo koj i da svrsi prv,e kraj na partijata.ti ne go razbra izgleda dobro muabetot.

Аууу никогаш ми се нема случено пребрзо да сврши. Со дечко ми дури имам проблем со бавно свршување, сексот ни трае многу долго... 1 саат и 40 минути... дехидрирав мислам.

Prviot pat e normalno pobrzo da svrsis, no vtorata i tretata partija i taka natamu se moze mnogu povise vreme pa togas e zenata na red da svrsi :wink:

Ако подолго време немаме односи или не сме се виделе, свршувам за многу кратко време, како и мојот партнер. Мислам дека машките можат да го контролираат свршувањето. Не сум сигурна. Како и да е, мене не ми пречи прераното свршување, ниту пак прави да се чувствувам искористена или непосакувана. На крај, задоволни сме и двајцата, колку и да траела партијата, секогаш има можност за нова.:pipi:

Точно е ова сето напишано на темава... втор пат си е втор пат :cuc:

Дечко ми и обично свршува за 10 мин(со мала предигра) доколку не сум задоволна следува втора, трета, четврта... рунда и мераци невидени :P

Машките тешко можат да го контролираат свршувањето. А не ни можат кога сакаат да свршат. При онадење или при дркање ако поткачиш некое емоционално делче од пенисот, експлозивно свршуваш. Тоа нема шанси да се контролира. А над мене видов дека дечкото свршувал и по 3-4 пати за краток рок (читај 30 минути до 1 час). Е ова според мене е неизводливо. После свршувањето ти си хај, не ни помислуваш на уште едно свршување, а камо ли повеќе. Барем за мене е така.

Коа си млад брзо свршуеш,уште побрзо пак ти се дига.Како старееш повеќе траеш,за повторно дигање ќе си почекаш повеќе.Животен циклус тоа е тоа.Неможе искуство и младост оддеднаш :D

Ајде да не се лажеме, за 4-5 партија тоа е нешто што ретко се случува кај оној што има скоро секој ден секс со партнерката. Бидејќи постојанниот секс те прави поистраен.Две партии се доволни, пошто знаеш дека утре истото те чека.

Е сега ако ебнете на 2-3 месеци нешто нормално е да свршувате брзо и секако уште понормално е да имате и шеста партија :)

Машките тешко можат да го контролираат свршувањето. А не ни можат кога сакаат да свршат. При онадење или при дркање ако поткачиш некое емоционално делче од пенисот, експлозивно свршуваш. Тоа нема шанси да се контролира. А над мене видов дека дечкото свршувал и по 3-4 пати за краток рок (читај 30 минути до 1 час). Е ова според мене е неизводливо. После свршувањето ти си хај, не ни помислуваш на уште едно свршување, а камо ли повеќе. Барем за мене е така.

Може да се контролира свршувањето до некој степен. Значи може да се пролонгира на некоја минута ама не повеќе.

3-4 пати во рок од саат два е исто така можно, само што ќе биде со многу помалку или ич сперма. Чуството/хајот е сепак ист.

Сето ова зависи како се одвива сексот.Дали работите брзо или бавно,доколку работите брзо и сте возбудени многу ке завршите бргу,а се знае дека женскиот пол очекуват што повеќе и да можеш послем еднаш уште еднаш ама со секој нареден пат пенисот нема да биде ист како првиот пат затоа постојат апчиња вијагра за да може да го држи буден ако ме сфакате,а првиот пат а насладок :P

се додека има/може второ, првото не го броиме ;)
али затоа второто е она правото. (y)

tova zavsi do zenata ima nekoj brgu svrsuvat nekoj tesko da svrsat dali nese konctrirat do sexsot

не е голема работа се случва +се знај дека вториот пат е за девојките ретко која може да заврши уште при првиот пат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom