Прва партија - пребрзо свршување

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми се деси овој едн пут, ништо страшно идемо даље
Али дунде беше Скарлет Јохансон, кој петинг си лупнасмо такој да боксерке ми се испонапунисфа сс белу материју
Не ми беше срам , едноставно ву викам ти си крива : )
Штокур ме јаваш толко како да сам родео тфрдо сто ес

Не го заборавај и капитализмот. Капитализмот е уште еден убиец на сексуалното либидо. Без разлика на која страна се наоѓаш.

:)
Без разлика на која страна се наоѓам иако тоа воопшто не е важно(ако ти е мерак,ете стави ме во некоја категорија ако тоа ти прави мерак)целосната слика и поента на твоево би ја добиле доколку би кажале дека капитализмот е убиец на љубовта,а со тоа и на човекот.Мислам дека вака звучи поправилно.

za sexs treba das i odmoren i raspolozen toga ima dobar exs

јас еднаш свршив два пати. па и два и пол може беа, не се сеќавам точно.

има луѓе кои можат да свршуваат повеќе пати, има луѓе кои свршуваат за 2 мин, има и такви кои ич не свршуваат. колко луѓе, толку карактери, т.е. свршувања де.

Ова за машките совет... Пробајте ако више носите некоја девојка дома тркнете до WC и завршете работа за 2-3 минути. Таман кога ќе искочите малце предигра, ќе се загреете пак и ќе си терате (y)

пс девојки, занемарете го горе напишаното :pos:

da gi izbegnuvate mislite na seksot
poveke kew ima seks

Ова за машките совет... Пробајте ако више носите некоја девојка дома тркнете до WC и завршете работа за 2-3 минути. Таман кога ќе искочите малце предигра, ќе се загреете пак и ќе си терате (y)

Aбе втор пут више не е толку јако и интересно како првиот пат...

Aбе втор пут више не е толку јако и интересно како првиот пат...

Епа ако сакаш да не те гледа девојката вака :confused: кога ќе свршиш за две минути, тоа беше мојот совет

Respect bro!!! (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom