- Член од
- 7 април 2013
- Мислења
- 31
- Поени од реакции
- 11
секогаш првиот пат е пократок од вториот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене еден ми раскина оти ми свршил пребрзо. Ми падна у депресија одма, се заврти на другата страна, каква друга партија какви бакрачи. После ме избегаваше една недела и ми раскина. Можеби оти беше помал, па вашата машка гордост демек пред постара ми се деси ова бла бла.. Глупости. Уопште не ми беше гајле, се десило се десило, нормално е, ама ете...
али послатко есекогаш првиот пат е пократок од вториот![]()
али послатко е
најчесто брзо се свршува од преголема напаленост, од нередовни сексуални односи и од неискуство -лично мој став
али послатко е
најчесто брзо се свршува од преголема напаленост, од нередовни сексуални односи и од неискуство -лично мој став
Мене ми се случува пак обратна работа кога сум премногу напален, посебно ако имам апстинирано подолго време.
Партијата трае многу подолго, знае да изгуби цврстина и ми треба повторно предигра за да се вратам во игра.
Многу пати ми завршувале првите партии дури по неколку часа со се предигра, посебно ако ми е нова партнерката.
Најверојатно од недоволна опуштеност и што се напнувам се случува тоа, ама муабетот ми е дека не секогаш напаленоста е прекинувач за пребрзо свршување.
znaci ti si dobar klecac. zeni od forum take note.
znaci ti si dobar klecac. zeni od forum take note.
Обично кај повозрасните мажи има поголема можност за контрола на ситуацијата , веројатно и искуството си игра голема улога тука , покрај начинот на живот (исхрана и спорт).
И да се заврши порано работата не е некој проблем ,не треба партнерите да се обесхрабрат, се додека има љубов и желба за напредок на врската работите ќе си дојдат на место.
mi imaat kazano deka spermata e mnogu vkusna posle konzumacija na pivo, za veruvanje li e?
Не знам.......ти си со таквото в уста...... би ти била благодарна ако споделиш
![]()
toa vo usta mi e kifla, znaes neli?
toa vo usta mi e kifla, znaes neli?