- Член од
- 7 април 2013
- Мислења
- 31
- Поени од реакции
- 11
секогаш првиот пат е пократок од вториот
Мене еден ми раскина оти ми свршил пребрзо. Ми падна у депресија одма, се заврти на другата страна, каква друга партија какви бакрачи. После ме избегаваше една недела и ми раскина. Можеби оти беше помал, па вашата машка гордост демек пред постара ми се деси ова бла бла.. Глупости. Уопште не ми беше гајле, се десило се десило, нормално е, ама ете...
али послатко есекогаш првиот пат е пократок од вториот
ejaculatio praecox - се е до психатаали послатко е
најчесто брзо се свршува од преголема напаленост, од нередовни сексуални односи и од неискуство -лично мој став
Мене ми се случува пак обратна работа кога сум премногу напален, посебно ако имам апстинирано подолго време.али послатко е
најчесто брзо се свршува од преголема напаленост, од нередовни сексуални односи и од неискуство -лично мој став
znaci ti si dobar klecac. zeni od forum take note.Мене ми се случува пак обратна работа кога сум премногу напален, посебно ако имам апстинирано подолго време.
Партијата трае многу подолго, знае да изгуби цврстина и ми треба повторно предигра за да се вратам во игра.
Многу пати ми завршувале првите партии дури по неколку часа со се предигра, посебно ако ми е нова партнерката.
Најверојатно од недоволна опуштеност и што се напнувам се случува тоа, ама муабетот ми е дека не секогаш напаленоста е прекинувач за пребрзо свршување.
Фала, ако некогаш се решам да запловам во жиголски води ќе те земам за Пи Ар.znaci ti si dobar klecac. zeni od forum take note.
Vnesen vo spisokotznaci ti si dobar klecac. zeni od forum take note.
mi imaat kazano deka spermata e mnogu vkusna posle konzumacija na pivo, za veruvanje li e?Обично кај повозрасните мажи има поголема можност за контрола на ситуацијата , веројатно и искуството си игра голема улога тука , покрај начинот на живот (исхрана и спорт).
И да се заврши порано работата не е некој проблем ,не треба партнерите да се обесхрабрат, се додека има љубов и желба за напредок на врската работите ќе си дојдат на место .
Не знам.......ти си со таквото в уста ...... би ти била благодарна ако споделишmi imaat kazano deka spermata e mnogu vkusna posle konzumacija na pivo, za veruvanje li e?
toa vo usta mi e kifla, znaes neli?Не знам.......ти си со таквото в уста ...... би ти била благодарна ако споделиш
Па и во двата производи има прехрамбени продукти од растително житно потекло, па не би требало многу да се разликува вкусот.toa vo usta mi e kifla, znaes neli?
Се заинтересира за вкусот на сперма во комбинација со пиво , а и сликата ти вреди илјада зборови ......мислев дека ти би знаелtoa vo usta mi e kifla, znaes neli?