D
Daedalus
Гостин
@InStealth ја ковам по 300 дневно и не мора да ми пишеш ако нејќеш пошто увек иам замена за тебе. Така да твое си е тоа!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
26.9, 2 недели пред да наполнам 17.
се издаде, ти си бил се уште малку умен , по уса норми е до 21година..Датата е таа, 26.09.2012![]()
Што имаше тука за да не се издадам? Тие се годините што има да кријамсе издаде, ти си бил се уште малку умен , по уса норми е до 21година..
Зошто ти не ојде одма на втор ако ти бил поубав ?Прв сексуален односсссссс!?? Глупости живи..толку возбуда, толку жар..и на крај си викаш..абе што толку фама се крева за тој јебен химен....вториот секс.однос е подобар од првиот..и се така, наредниот е бољи, бољи......![]()
Normalno zhensko da bide...Baram kurva samo vo Ohrid pishite mi pp odma...broj kontakt ili shto bilo...
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
На 34 години не си невин, крив си за сите пари.имам 34 и невин сум, мајке ми вистина е ако има некоја заинтересирана згодна цура може слободно да ме тестира за невиност, и после ќе сум невин пошто не било по моја иницијатива туку сама она сакала![]()
Сериозно ?На 34 години не си невин, крив си за сите пари.
Drka drka Dzon, Drka drka Dzon, Drka drka Dzon, Drka drka Dzon....Ne se sekiraj , bikje jednom. Sto vise cekas, to kje biti slagje
Јас уште не сум сигурна дали тоа било сексуален однос..затоа не можам точно да ви одговорам.Повеќе дати беа...
Дај бе кога ќе дојдеш у Македонија, да се испукаме еднаш!
Може и повеќе дати да бидат. Само те молам, немој да бидеш NikolaMKD91 или онаа лудана! Те молам!!!![]()