Prv seksualen odnos.

• Креатор на темата Креатор на темата happyboy
  • Време на започнување Време на започнување
@InStealth ја ковам по 300 дневно и не мора да ми пишеш ако нејќеш пошто увек иам замена за тебе. Така да твое си е тоа!

се издаде, ти си бил се уште малку умен , по уса норми е до 21година..
Што имаше тука за да не се издадам? Тие се годините што има да кријам

Прв сексуален односсссссс!?? Глупости живи..толку возбуда, толку жар..и на крај си викаш..абе што толку фама се крева за тој јебен химен....вториот секс.однос е подобар од првиот..и се така, наредниот е бољи, бољи......:P

Прв сексуален односсссссс!?? Глупости живи..толку возбуда, толку жар..и на крај си викаш..абе што толку фама се крева за тој јебен химен....вториот секс.однос е подобар од првиот..и се така, наредниот е бољи, бољи......:P
Зошто ти не ојде одма на втор ако ти бил поубав ? :sneaky:

чекај малку сега...нели прво свадбата...
па да се испратат гостите... да се плати музиката...да се видат подароците... да се расчисти трпезата...да се вратат празните влаши...
па потоа
вечерта или друга вечер,оти мож останал некој од далеку тука,па се нема слободен кревет. Има време за тоа,ќе се најде некад,колај работа.

имам 34 и невин сум, мајке ми вистина е ако има некоја заинтересирана згодна цура може слободно да ме тестира за невиност, и после ќе сум невин пошто не било по моја иницијатива туку сама она сакала :sekcza:
На 34 години не си невин, крив си за сите пари.

Drka drka Dzon, Drka drka Dzon, Drka drka Dzon, Drka drka Dzon....Ne se sekiraj , bikje jednom. Sto vise cekas, to kje biti slagje ;)[DOUBLEPOST=1469903331][/DOUBLEPOST]
Јас уште не сум сигурна дали тоа било сексуален однос..затоа не можам точно да ви одговорам.Повеќе дати беа...
Дај бе кога ќе дојдеш у Македонија, да се испукаме еднаш! :unsure:
Може и повеќе дати да бидат. Само те молам, немој да бидеш NikolaMKD91 или онаа лудана! Те молам!!! :(:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom