Прв ден граѓанска непослушност!

• Креатор на темата Креатор на темата scary
  • Време на започнување Време на започнување
ФилипМакедон LOL. Па си чул си ти за фебруарски поход или си еден од овие што не ја признаваат поновата историја. Да беа тие луѓе како тебе веројатно Хитлер уште ќе владееше во Европа. Од денешна гледна точка не сум сигурен што е полошо!
Fevruarski pohod ...my ass...samo neznam dali uste gi lazat decata vo skolo kako nas sto ne lazea deka na zasedanieto na AVNOJ bile prisutni delegati od segde samo od Makedonija nemalo!! NAVODNO bile zaveani vo snegot...my ass...ne ni bile viknati!!!! Eee, uste od togas na kur ne ne stavale!!! Taka da, se e toa usrana politika i togas i sega!!!

bela cao.jpg
otpor.jpg

Ги читнав сите странички и многу интересни идеи прочитав , некој од нив и ги применив ама отпорниов е светлосни години понапред. Не е важно што на Евровизија се настапува со оригинална песна , а уште помалку што авторот бил Италијански партизан во WW2 и ја напуштил планетата Земја мора да се врати да направи албум. Се надевам дека непослушноста кон ЕУ и универзумот на отпорниот ќе вродат со плод , па да си се подновам со ново албумче.

^Знае он дека го снимаат, затоа така збори, ги залажува овие од власта. Сеа за инат ќе ги заебе и во Сабота ќе има 10 души на протест:ROFLMAO: За џабе да ја мобилизира цела специјална единица. Да се потрошат.

Иди бегај, ти или јас, обични смртници ќе си го мериме паметот со Заев, мозок од човек

кој цреп е човеков, нешто не видено:pos:

1. Ne go digam kapakot koa ke mocam......
2.Ne zatvaram slusalka posle razgovor od domashen....
3.Ke go iskinam celofanot od dalinskoto

.....Viva la revolucion.....
Само гледај по една работа дневно, не се испуцавај после ќе нема што да правиш...

1. Ne go digam kapakot koa ke mocam......
2.Ne zatvaram slusalka posle razgovor od domashen....
3.Ke go iskinam celofanot od dalinskoto

.....Viva la revolucion.....

па искрено некого к*р го боли за ова.....ти ќе плаќаш сметки до таван коа ќе ти дојдат :vozbud:

Брутален бит за бабелот и бабувизмот на багажот и багот од баграта багателна.

И да моето куче не е вакцинирано нема никакви документи и немам намера да го микрочипирам и да се донеси закон.

Б за Буцио. (некој подобар од мене на фотошоп нека направи знак)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom