Прв бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Бев шесто исто и тој, се "шмекавме" подолго време, а место на злосторот беше мојата училница - бев дежурна тој ден, и додека другите беа на физичко тој ја искористи ситуацијата, дојде и се случи тој фамозен прв бакнеж ( иначе ни беше прв и на двајцата :pipi: )

Vo 5to
na skolska zabava
toj bese postar 2g. taka da toj sto tonese od sram bev jas(naredniot den):kesa:

Во петто одделение со комшијата .И јас и човекот тотални лаици и вртиме глави, јазици и се туркаме со носевите, ама ајде помина.Ден денес го памтам секој миг на тие пусти скаличките во Капиштец, а и мојата зачудена фаца кога ја видов баба ми како ме гледа од прозор и потоа дома одма лекција.:pipi:

во шесто одделение со погрешна личност. Каков блам. Бев многу љубопитна. хихихи:pipi:

кога имав 12 години у гаражи се криевме и џвакав мастика од јаготка... аххх, спомени:pipi:

Jas 12, toj 13 vo park, 15 pati se promarsivme so glavite i na kraj voopsto ne bese tolku filmski kako sto go zamisluvav, mnogu ligavo i so zabi taka da doma odma otidov da mijam zabi. Posle 2 godini - popraven i iskustvoto se isplaka.

Кога бев на одмор летото после 7 одд се запознав со едно девојче кое исто така заврши 7 и се дружевме доста добро. Тогаш првпат во животот чувствував нешто кон некое женско дотогаш само симпатии имав и отидов кај неа и кажав дека е многу слатка и тогаш се случи the first kiss :pipi:

Uh najbezveze nesto se cudev sto im e na ovie vozrasnive so se trasniraat vaka po filmovi kao demek bog znae sto e...ali 2 bese nesto drugo.

Почеток на прва година средно
:) Убаво чувство...
Знам само дека кога ме бакна си помислив :"Ooоп еве нешто ново"

:back:

Уште во градинка падна првиот бакнеж уста на уста :pos:
А ако е муабетот за првиот со јазик, тогаш на 17.

првиот бакнеж во уста ми беше со еден многу добар дургар во 7одд мислам дека беше сите мислеа дека идеме и ние за инает се бацивме пред нив али онака обично,вистинскиот бакеж ми се случи во 8 со еден србин и на двајцата ни беше прв пат ама он беше некако по здрвен ја се праев дека знам по нешто:pos2:

Седмо за осмо, лето, на една забава. Онака, од љубопитност. Не беше ништо посебно. Ми беше многу лигаво, и не знаев што толку се трескаат за тоа. Ме разлигави цела, типов имаше стварно многу голема уста:pos2:. Ама не ми беше кој знае што посебно.

Прв бакнеж коа бевме помали на ексурзија во Скопје тоа ми беше најдобро!
И потоа на ексурзија во Крушево ама во Скопје на оваа беше најдобро:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom