Прв бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
7-одд во црна гора на плажа у 07:18 четврток сунчано време со мал поволен ветер

7 одд на екскурзија ццц се сеќавам не знаев што да правам :pos2: кај да ги ставам рацете што всушност да правам со јазикот али добро беше ...

Зима и -70 степени. Јас сум пред мојата куќа и чувствувам допир на моите усни. Рацете ми се во џеб зошто во тој момент заборавам дека имам раце. Јес да типот ми стана дечко по една година па не е чудно зошто чекал толку време:kesa:

Се у 7-мо децава еј....у наше време не бевме толку напредни :nesum: тек у средно тоа :jaj:

Awwwwwwwwwwwww..... xP

pa mislam deka beshe periodot po zavrshuvanje 8-mo i po4etok na 1-va god. (leten raspust)

sepak "najstrashno" beshe toa shto mislev deka mom4eto ke znae da se baknuva a na mene mi ostanuva samo da gi pravam istite raboti shto gi pravi i on t.e da go povtoruvam....Ali mi prizna deka i jas sum mu prva devojka....:back:

taka da jas go napraviv prviot cekor zatoa shto ne sum sramezliva i go napraviv toa kako shto mislam deka treba i sepak ne ispadna tolku *Sckary* :smir:

sepak jas ne bev taa shto prizna deka ke mi bide prv....:kesa:

Се у 7-мо децава еј....у наше време не бевме толку напредни :nesum: тек у средно тоа :jaj:

heheh.....
Im vrijat hormonite :wink:

prv baknez vo osmo se edno devojce od moja naselba pokraj kej na vardar malce romanticno jas sakav ona sakase i se desi malce ligavo so ogled dvajcata neiskusni ali po toa so sum devica ne samo u horoskop :wink: sakam sve da e pedantno ona koga me zalapa jazikot pocna da i leta nadvor od mojata usta ali bese ok za pedantnosta koga ke vidam nekogo nosi sve vo crno oblecen i ima bel konec ili vlakno od kosa ednostavno moram da go izvadam me nervira :toe::wink::wink:

Леле децава еј па ја во основно со нинтенда, плај статион ова онаа. види ти

Јас бев шесто одделение,а она осмо...Си седефме кај мене дома т.е она лежеше а јас седев на комјутер. (иако беше поголема од мене 2 години се однесувавме како да сме врсници) и ми рече дека било ладно, отидов ја гушнав...после ми рече да ја префрлам едната нога врз нејзината пошо уште и студело :) направив како што сакаше и кутевме едно 2,3 минути..на комјутер ја имафме пуштено песната од брајан адамс: everything I do I do it for you.Она некако ја изврте главата накај мене и ме залижа...се лижевме може 40,45 минути и кога зафршифме само ја гушнаф и си заспавме :)

Јас бев шесто одделение,а она осмо...Си седефме кај мене дома т.е она лежеше а јас седев на комјутер. (иако беше поголема од мене 2 години се однесувавме како да сме врсници) и ми рече дека било ладно, отидов ја гушнав...после ми рече да ја префрлам едната нога врз нејзината пошо уште и студело :) направив како што сакаше и кутевме едно 2,3 минути..на комјутер ја имафме пуштено песната од брајан адамс: everything I do I do it for you.Она некако ја изврте главата накај мене и ме залижа...се лижевме може 40,45 минути и кога зафршифме само ја гушнаф и си заспавме :)

6то одд бе? цццц колку сте тоа вие напредни, кај сум смеела во шесто одд машко дома да донесам па уше да си заспиеме... ах вашите години се сосем други него моите генерации... јбга:pipi:

игравме љубовно шише позади зграда
јас бев 4то одд
и мене ми се падна најдебелата и најгрдата типка у цела зграда, закон, никоаш нема да го заборавам

Р.Ѕ. не болеше

Lusi Lu, jas bev 6to odd a devoj4eto beshe 8mo..zna4i ne bese ona 6to :D:D Ali sepak i nejze iako beshe 14 godini ne i dozvoluvaa mashki doma da nosi..( jas za mashko ako se smetav 12 godini :D) nejzintie ne bea doma i onaka me vikna...:)))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom