Прв бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
prviot baknez.. bev na gosti kaj bratuced mi vo drug grad i se zapoznav so tipcevo.. bese moja generacija mislam.. da, bese ligavo.. ;)))) ama mi budi ubavi spomeni..

Хм....нова година во шесто оделение. Кај братучед ми дома, она со него во клас т.е. една година постара од мене. На почетокот ми беше страв да ја пољубам, ама после тоа ми пројде и се жвалевме така до крајот на вечерта.

првиот цмок у уста беше во петто..беше со еден другар и пред да се деси било шо ме праша богата си?реков да:pos: и ме цмокна,а првиот пољубац ми беше во седмо за нова год,со "дечкото" ...некако не беше ко шо замишљав:raz: ,али со тек на време и пракса се подобри(вме):icon_lol:

Acid напиша:
Во 7-мо одделение на лизгалиште со девојката што имаше најголеми цицки во одделение.
Да се цитирам и надополнам. Не беше како што очекував.
Имав трема и пошто стоевме на мраз, онака нестабилен, којзнае кај сум бацувал... :wink:

vo 6to oddelenie so edno dete od skolo...
bese super, i od 6to do 8mo celo vreme bevme zaedno :)
prviot baknez go pamtam kako najsladok istovremeno:)

осмо негде, со девојка една година помала од мене, на роденден кај другар (=

прв бакнеж ми беше со комшиката од каршија, и то имавме ја шест а она пет и пол годинки, и затворивме врата на скалите кај мене у зграда и замижавме...ЦМОК
детски работи
а стабилно лапање и драпање со роспијата од клас у основно пред да созреам и да имам чувства кон девојките

Првиот бакнеж ми беше на 11-12 години..
Се се деси брзо и не беше ништо посебно.
Детето ми беше другар, кој сега оди со една моја другарка.:icon_lol:
Мислам дека ми се лошеше затоа што тој не се бакнуваше убаво, тоа денес го кажува и другарка ми.:pos: Со вториот бакнеж се веќе беше поинаку.:wink:

одамна беше негде у основно убавко ми се виде затоа го повторив и повеке пати:pos:

odamna beshe toa....u osnovno na polu matura...so skolski koga se vrakavme doma od proslavata..me isprati do zgrada pocnav da se kacuvam po skali i uste se sekavam vikna po mene .....vrati se imam nesto za tebe....i kako sto doagav nakaj nego se strcna me gusna silno me bakna direktno vo usta (kako ja pogodi i jas neznam) i pobegna bez zbor da kaze...ne da bev zbuneta...ne se nadevav toa da se sluci..ne mi se javi nitu dojde kaj mene edno 3 nedeli...begase kako poparen...i eden den dojde da mi se izvini...saltko od nego...ama taka mu doslo i neznael kako da mi kaze deka me saka...posle tri meseci zamina za nov zeland i taka :icon_lol: sega chatame ama koga i da ni tekne na toa se kineme od smeenje

Allita напиша:
odamna beshe toa....u osnovno na polu matura...so skolski koga se vrakavme doma od proslavata..me isprati do zgrada pocnav da se kacuvam po skali i uste se sekavam vikna po mene .....vrati se imam nesto za tebe....i kako sto doagav nakaj nego se strcna me gusna silno me bakna direktno vo usta (kako ja pogodi i jas neznam) i pobegna bez zbor da kaze...ne da bev zbuneta...ne se nadevav toa da se sluci..ne mi se javi nitu dojde kaj mene edno 3 nedeli...begase kako poparen...i eden den dojde da mi se izvini...saltko od nego...ama taka mu doslo i neznael kako da mi kaze deka me saka...posle tri meseci zamina za nov zeland i taka :icon_lol: sega chatame ama koga i da ni tekne na toa se kineme od smeenje

Можда он пишува смајлија ама знај дека длабоко во себе се гордее на тоа што го направил и му е криво дека ти не си му возвратила на бакнежот!

Беше прилично одамна меѓутоа се сеќавам дека после него се смеев и раскажував на сите другарки како ми било и кажував дека е неверојатно добро:pos:

Neznam!Mislam deka bese mn extra.A za toa koga bese bas i ne se sekavam bidejki bese mn odamna!!!

prv baknez.....

prv baknez???sesto za sedmo.Lele uzasno,ama za se ima prv pat neli taka???tipot bese ok!on bese 2god i po iskusen:lud: a jas sramezlivo,malo takvo neznam sto da pravam,i treskam nekoj gluposti BRUKI!ama i toa bidna:kickbox:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom