Прв бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
bev mnogu mlad koga se baknav so zenska :kesa:

i plus toa bese francuski baknez :kesa:

во осмо одд со првиот децко,кој и сега мие!

чек бе... 24 години пишеше ко го пишев постов...
сеа 26...
осмо се завршвит на 14 а јас имав кец математика...:uvo:
ама 5 сигурно не се...:helou:

едит... стварно било убо ме служит памтењево а уште поубо бек копчево на мозилава...
godiniideckoinz4.jpg

и сеа колку години имат...?

Па бев 6 то одд.и беше што знаем најчудно пошо ипак мали и само беше сакаш да се фатимо и она да.и се фрлив ка бууудала накј неа ја залапав и тоа лигете течеа на све стране хеххехехехе леее коај че ми текне јако е.и то.

Haha Toa bese na 13 Godini koga bev na Odmor, Se slu4i sto se slu4i i potoa ne se vidovme Poveke. Deka sme od razli4ni gradovi ... A se dodeka ne dojde toj den Sekoj den ja sonuvav taa sredba Samo so MR X .... CcC deca :pos2:

чек бе... 24 години пишеше ко го пишев постов...
сеа 26...
осмо се завршвит на 14 а јас имав кец математика...:uvo:
ама 5 сигурно не се...:helou:

едит... стварно било убо ме служит памтењево а уште поубо бек копчево на мозилава...
godiniideckoinz4.jpg

и сеа колку години имат...?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ЕЈ АЛО, ДРУГПАТ ГЛЕДАЈ И ЧИТАЈ ПОУБАВО НЕ ЛИ ГЛЕДАШ ДЕКА ТОА Е БР. НА МИСЛЕЊА А НЕ Е ВОЗРАСТА????????????????хихихихихихихи ...баш се избламира, ама како и да е ме изгази од смеење :pos2:
следниот пат можда ќе ПОРАСНЕ за некое мислење па пак ќе се чудиш:pos2:

онтопик--------првиот кис ми беше мнооооооооооооооооогу убав, најубав мммммммммммммммм :)

љубовен или воопшто ако не е љубовен тоа е од мајками кога ме родила а љубовен негде во ситните години си игравме фота со една комшика само ние двајцата

6 оделение,пожарна (тогаш таму се правеа журови),се смував со девојче кое не ми се свиѓаше,не знаев што праам,дали,кога и колку да пуштам јазик,ама преживеав.Интересен спомен во секој случај

6то одделение, многу симпатично девојче, жалосно што не бевме доволно зрели за да направиме подолга-врска(од неколку дена)!
ама уште го памтам вкусот на хуба-буба:nesvest:

Првиот не беше којзнае што ( и на двајцата ни беше прв ) иначе се случи зад школската сала незнам кое беше 5-то/6-то одд. се договоривме со едно симпатично девојче божем да се фатиме и едно пола сат сме дремеле таму додека конечно да се случи...
Треба да ја викнам да видиме сега како ке ни иде

Bev 7 mo odd i taa tipkata bese bajgi postara odmene i ima golema sreka sto ne ja izediv ili pa zadaviv...:toe:

во седмо одделение...пред сала...ни требаше дооооооооооооооолго време да се одлучиме на ваков чекор :poss:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom