Прв бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
па беше кон 6 одд и прво шетавме некаде саат и нешто и после тоа следуваше нашиот прв бакнеж и воопшто не беше како од соништата блјак грзно беше,...затоа после тоа следното излегување со некого ми беше во 1 год....

Хм.. Ќе да беше 6 одд, незнам како и каде се деси , се трудев долго да забораам и успеав .. :) Мн. беше грозно у секој случај :)

Mojot prv baknez nz tocno koa bese mislam koj vremenski period ama znam deka bese iznenaden zs togas deteto mi se priblizi i ednsotavno me bakna samo i stvarno bese preubav baknezot-moze zaso bil prv neznam:pos2:

Бев седмо, памтам и датумот,21 март. Бевме кај една градинка позади и игравме врти шише. Намерно им реков на другарките да ме наместет со еден дечко шо го сакав...ме наместија, ама беше некако глупо, траеше 2 или 3 секунди, можда беше и појќе, ама јас бев многу возбудена пошо го сакав+првпат ми беше...и сеа не ми теквит каков беше од таја пуста возбуда...

5 ili 6 oddelenie, so eden skolski sakavme da probame kako e... deca!

prviot poljubac bese sladok...a lapanjeto mi bese izbrzano od vozbuda...
od so prvpat lapav epten brzav so toa jazikot...i se lapav ko da ke nema utre...
:)

7mo sprema 8mo....u gradinka u maalo...on beshe panker(ushte e..).....onaka mn sakaf pankeri togash:) ne e bitno ubavo beshe samo mnogu ligavo... :wink:

prviot poljubac bese sladok...a lapanjeto mi bese izbrzano od vozbuda...
od so prvpat lapav epten brzav so toa jazikot...i se lapav ko da ke nema utre...
:)

Шмекер гарант си ја удаил цурата со тоа јазикот бе:vozbud:

Прва година средно прв пат, и од срам му киднав на типот....:salut:

првпат на 12 години со девојка која беше моја возраст но целиот мој свет се вртеше оклу неа. не сум ја видел одамна, да преминеме на нешто посериозно...

Ах...првиот пат беше многу многу одамна...Некои викаат дека не се заборавало но ете јас едвај се секавам што и како беше.Најважното од се е што беше лето,а јас само што завршив 6 одд.Најискрено мислам дека кога ја бакнав девојката која беше помала 1 година одмене,мислев дека којзнае што сум направил.Во моментот се засрами и си замина.Јас збунет си помислив дека згрешив...Но сепак сум ја направил вистинската работа.Потоа знам дека ми се јавуваше нон - стоп.Додека не се запишав во средно.Потоа...
Можам да кажам дека ми се допадна мојот најпрв бакнеж...:back: беше доста романтичен и невин...:smir:

Hehe... prviot pat, pred nekoj mesec beshe... mislev deka kje bide uzhas,ama naprotiv beshe odlichno. Dosta tolko meh meh :vozbud:

8мо мислам беше,ни малку како што очекував,едноставно колку да се проба.

Ух, беше доста рано, можеби 6то оделение, онака за експериментирање, и бакнувањето многу ми се свиде со тогашната другарка :smir:

Прв...7мо,8мо мислам неможам да се сетам баш,а вистински,со личност што ја сакаш..никогаш.Еднаш за малку ама...ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom