Прв бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо посебно :toe:. Штознам не бев нешто посебно возбудена нити пак имав некое посебно чувство. За првиот бакнеж и немам што многу да зборувам ама за еден друг бакнеж... :love2:е богами и книга можам да напишам.

Уффф memories... Беше подоцна (али никад није касно да се љуби страсно :pos:) Пред нешто повеќе од половина година. Се сеќавам беше нестабилно времето и и` реков ај да се видиме (веќе гореше љубовната жичка) и онака идеме кај жена паркот, па почна да врне. Почнавме да трчаме ко демек ќе му избегаме на дождот, таа задишано застана пред мене ко демек се измори и ко да знаев што ќе следи после тоа. Таа беше иницијаторот (ме гледаше право во усните и ја подаде главата). У секој случај супер беше. 3 дена после тоа сонујвав кошмари ко за беља:pos:.

Ништо посебно :toe:. Штознам не бев нешто посебно возбудена нити пак имав некое посебно чувство. За првиот бакнеж и немам што многу да зборувам ама за еден друг бакнеж... :love2:е богами и книга можам да напишам.

Првпат јас и ти исто мислење да имаме :) првиот ништо посебно...ама еден мноогу позначаен замене ... 4те саати поминати со девојката ги паметам од секунда до секунда...

prviot baknez mi bese epten neocekuvan i mozam da kazam eden od pojakite sporeduvano so drugite posle toa. imav dobar ucitel .mnogu jako ljubese.jesda i drugi imalo dobri posle nego :PP

Првиот бакнеж фуујј.......:icon_frow
Зошто ме потсетивте на него?????Ако речам дека беше одвртатен ќе ве излажам, беше многу, многу, многу појке од одвратен

ехееее..... далечната 2004 :vozbud::vozbud:

Имав 15 или 16, за Нова година, со една игравме па пуштање лево десно(она сакаше појќе него јас) она прва се навали накај мене и бидна. Не беше лошо. :back:

леее коа ќе ми текне на тоа мислам дека ќе повратам.значи ситуацијата беше мојата другарка да се баци со мојот другар а ја со неговиот(а најтрагично е тоа што учевме во исто школо ама во различен клас)и она не се баци со другарот ама јас да.фактички ме наместија,абе бакнежот не беше лош ама типот е незнам неам зборови со кои би го опишала.така да требаше да идеме а ја му реков не бе не шо ти е има време.

Иам едно нешто да кажам за првиот бакнеж : Thanks For The Memories , Even Tho They Weren't So Great .... :)

Па прв бакнеж ми беше у 7-одд онака би рекол случаен.Но сепак чувството е неописливо, тој момент потоа ми беше во глава една недела:smir:

Ocekuvano,ubavo agresivno, so sakana licnost na 15 godini....preubavo nesto. I won't never forget it.

Во седмо оделение беше тоа, значи некаде на 13 години.
Во школски двор се случи, на клупа, со дечко кој тогаш ми се свиѓаше и така.
Ништо посебно:toe:

Грозно беше, ме наместија. Бев на летување со моите и умирав од досада. Другарка ми шо ја упознав претходниот ден се смува со некој си дечко таму, а мене ме оставија со другар му, и он остатокот од вечерта ме убедуваше дека редот бил и ние да се смуваме. У еден момент ме фати на препад во тесно и ме пољуби, пробав да се тргнам; он ме фати за рамења, ја целата распаметена инстиктивно му мавнав лакт у стомак и киднав у соба. Миев заби 15 минути. Следните 3 дена, до крајот на одморот не излегов од соба од страв дека ќе го сретнам. Следните 2 години ни дечко ни мечко ни машко нејќев да видам. Трауми. Сега ми е смешно, тогаш ми беше страшно.

На 14 години, една вечер во школскиот двор :helou: Арно беше :kesa:

леле мислам дека беше на 13 години :pos2:и добро беше после се страмев од детето лол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom