Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
posto bev umoren od slavenjeto na nezavisno kosovoТи заошто остана дома оптегнат на троседот? Така ли сакаш да го браниш?
и сеа што бараш да се мешаш во темата?posto bev umoren od slavenjeto na nezavisno kosovo
posto bev umoren od slavenjeto na nezavisno kosovo
Se soglasuvam do tochka.Што плукате толку по тие што излегоа на протести???
Или пак не бевте на протести, и сега колку да се извадите зошто не сте биле...
Изгледа така ќе испадне работава..
СРАМОТА ЗА ВАС ШТО СЕДЕВТЕ НА ТРОСЕДИТЕ (КАКО ШТО КАЖА МИСТИЧЕН) И ГЛЕДАВТЕ "L O S T"!!!!
што не помина во ГТЦ со другар ти ке си поминевте убаво:pusk:.posto bev umoren od slavenjeto na nezavisno kosovo
И не заборавајте, странска амбасада по закон е странска територија, во неа не важат локалните закони.
Очекувавте со нас џандариве да кршат?????
ние сме идиотите кои има дадоа на Грците утре весниците да ги наполнат со наслови од типот „Хулигани во Скопје ја скршија нашата амбасада“ или „Македонската младина далеку зад Европа“ „Му треба ли на НАТО ваков џган“ и.т.н.
Прво, Во Париз се дигна и тоа каква узбуна, стотии завршија во болници А за што се бореа Французите (за првото вработување - јака муда)
Србиве имаат за што да кршат им се зима територија, а ние уште не ни знаеме дали ќе ни се смени името кршиме, па што ќе правиме ако недај боже го сменат. Ќе идеме со тенкови на владата, ќе го рушиме градот, што планираш????
И пак че кажам, Срби си се Срби, нив к.. ги боли за нас, а искрено и мене за нив. Ни оддалеку не сакам да бидам како Србите, и ни оддалеку не сакам да бидам претставувам како криминалец.
Ајде да земеме меѓу себе да се потепаме зошто така било правилно и зошто така правеле Србите
Ма ајде ве молам, ова е случај кој го следи целиот свет а не само 2 држави. Преку ова ќе покажеме „култура“ која ќе ни ја „отвори“ вратата во ЕУ и НАТО.
Се извинувам доколку авторот на тексот кој го реплицирам е против влегувањето на Македонија во НАТО и ЕУ
Mnogu e lesno da sedis od strana i da sudis.Не ти ја разбирам логиката, ако воопшто ја имаш.
Тие покажале примитивизам па сега треба и ние?
Средношколците треба да се фатат за книга а не за камчиња или за камења. Само необразована младина може да направи глупост и да фрла камен на странска амбасада, и тоа додека пред неа стои кордон полицајци.
Ете не се реагирало на пукањето. Знам, не е во ред, требало. И што сега, треба да нападнеме странска амбасада и да предизвикаме меѓународен инцидент?
Ќе пишував уште ама не вреди. Ако мислиш дека со вакви работи и помагаш на својата земја, тогаш не вреди да ти објаснуваме...
нашите протестирале.Баталете бе со навреди ало!
Него мене ме интересира што точно се случило во Кичево некој да ми каже зашто сакам да отворам една тема затоа со конкретни прашања...