ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ! ВТОРНИК, 18:00, плоштад МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:bravo:ne sum vo makedonija taka sto nema da bidam tamu no ke prenesam na tie sto gi znam koisto mozat.
zivot ke dademe-MAKEDONIJA ne.

Епа дечки тоа е тоа....
Значи уште два и пол дена... Сега одам СКопје и известувам што е моожно повеќе и се гледаме на плоштад... јес да малку ке задоцнам пош имам испит во 5 али идам во секој случај

neka mu se dade na ova sto pogolem publicitet i site sto mozat da izlezat - sto e ova uceni od "ovoj - onoj"
da pokazeme kade e nasata gordost -
pozZ

Сите што се највивте дека ќе дојдете, кажете барем на уште 10 други, да дојдат. Тие нека кажан на по уште десет. Тие 100 на по уште десет, и така нека се шири.

можда утнав/скокнав негде низ постовите, ама, ќе држи некој говор? ќе има медиуми присутни?
едноставно, ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧУВА?! ќе дремеме само со транспарентите?
има програма?! сепак некоја невладина организација и по некој јавен човек?
кој ќе го пренесе ова на народот што ќе го правиме?

можда утнав/скокнав негде низ постовите, ама, ќе држи некој говор? ќе има медиуми присутни?
едноставно, ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧУВА?! ќе дремеме само со транспарентите?
има програма?! сепак некоја невладина организација и по некој јавен човек?
кој ќе го пренесе ова на народот што ќе го правиме?
Имаш скокнато

Плоштадот е добра собирна позиција, а подоцна заедно со медиумската покриенсот и сите кои се во процес да не подржат ќе видиме каде понатаму....

Секако програмата ќе биде дефинирана до вторник и објавена!!!!

Не заборавајте дека треба да се случи најмирниот и најмасовен протест,кој ќе покаже колку е организирана и културна нашата нација!!!!!

Абе ќе носи некој мегафон? Мора да има овчар. Серпико? Ти прв почна. :)
(видов слика од Филип Петровски пред некој ден со тоа мегафонот на протестите па ме потсети :))

Е,неее!!
Ајдеее.:vozbud:

Јас на Хај 5 пратив пораки,на кои пишав да се препратат и еве гледам денес некои и ми се вратија дури,па дури и модифицирани!.:)

На МСН ми стои на топик,гледам да ги известам сите што ги знам.

Абе ќе носи некој мегафон? Мора да има овчар. Серпико? Ти прв почна. :)
(видов слика од Филип Петровски пред некој ден со тоа мегафонот на протестите па ме потсети :))

ej...megafon??? komedija ziva ste :) no , ako ne probas ...ke ti bide krivo deka ne si probal...., a za sto vsusnost se sobirate ???...protest protiv menuvanje na USTAVNOTO IME ????....pa zar nekoj probal da go smeni ????

Зошто Кајгана спие. Зошто не го објават на прва страна.

Браво за Охригани.

Секаде нека се потенцира, не се оспорува ЊАТО и ЕУ, едноставно си го сакаме името.

Кајгана сега ќе се разбуди.

Бетон, ... :)

Зошто Кајгана спие. Зошто не го објават на прва страна.

Браво за Охригани.

Секаде нека се потенцира, не се оспорува ЊАТО и ЕУ, едноставно си го сакаме името.

Тоа и јас си викам, мора да се објави барем на кајгана страната, а уште подобро на некој други веб страници, за да биде помасивен протестот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom