Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па во нова облека се проси ли што си чудна :podsmev:Порано сум им давала зашто ми било жал и не сум знаела каде идат после парите али од кога дознав не им давам ни денар а уште помалку кога ми се закануваат дека ќе ме плукнат! На што личи тоа? :nerv: Жал ми е за нив ама они се криви, не е дека неможам (барем они повозрасите) да најдат работи (како чистачки барем ако ништо друго)
Да ви кажм една случка што се има случено на еден човек..... Човекот многу често идел во некоја кафана и секогаш таму се врткало едно циганче и барало пари и еден ден човеков решил да го однесе со него и да му купи се што му потребно, и тоа и го направил, го облекол од глава до пети.... Наредниот ден циганчето дошло во истата стара и искината облека!!!! Е ај сега....
очигледно дека не го разбираш зборот просење,така заработуваат,не се они свесни дека пари така не се заработуваат,што мислиш ти дека него многу му значи тоа што го облекле од глава до пети,него од дома го праќаат по пари а не по облека што мислиш ти дека тие пари што им ги даваме на малите циганчиња остануваат за нив-не,туку секогаш има некој кој доаѓа на крај на денот и им ги собира парите,ако сакаш ти секој ден облакај го оно наредниот ден пак ќе искочи и пак ќе проси :helou:Не ми беше тоа поентата... Чим циганчето го добило тоа што му е потребно што бара пак да проси????
очигледно дека не го разбираш зборот просење,така заработуваат,не се они свесни дека пари така не се заработуваат,што мислиш ти дека него многу му значи тоа што го облекле од глава до пети,него од дома го праќаат по пари а не по облека што мислиш ти дека тие пари што им ги даваме на малите циганчиња остануваат за нив-не,туку секогаш има некој кој доаѓа на крај на денот и им ги собира парите,ако сакаш ти секој ден облакај го оно наредниот ден пак ќе искочи и пак ќе проси :helou: