All right
Иако не те сфаќам што сакаш да кажиш, оти ме напрај од (партиско) лајно подолу, за да преминиш на тоа дека ќе сум имал пари ама и голема болка во газот и да завршиш со констатација за нашиве политичари.
Од сето ова имам само еден ЗАКЛУЧОК.
Со оглед дека си во ЕУ земја, да те прашам, ти имаш болка во газот ?
Гледаш, ако развиевме дискусија ќе ти беше појасно тоа за газот, ама ајде, какво прашање, таков одговор.
Не, немам болка во газот затоа што живеам во Шведска, држава која ми го штити газот, да бев во РМ кога удри кризава 6 доктори немаше да ми го закрпат чмарот. Работам 10 години како скот, кризата ми зема се што заработив преку ноќ. Да нев во Шведска ке барав дрво да се обесам ,75.000 евра на грб ми легнаа. Почнав пак од нула и полека застанувам на нозе, борба што да правиш, имам фирма и овде и во РМ, запознаен сум доста добро со приликите, патувам често и во други земји, не трескам од ракав, кажувам само тоа што го знам а не што ке ми сервира некој.
Старите викаат не го ставај газот каде што се мерат к..ови, ќе наебеш.
ЕУ е друштво за јаките ,слабите се на колена, сега моментално е така а и не верувам дека во блиска иднина ке се смени.
Каде виде дека те направив партиско лајно ,само ти кажав дека оставаш простор другите така да мислат за тебе.
За политичарите што не ти е јасно, ги кажав само во контекст дека се неспособни и тоа е факт ,дека они кројат јавно мислење и тоа е факт, а јавноста е во ненормален и нелогичен процент за ЕУ за демократско општество,а до вчера не можеа граница да помирисаат. Од каде бе толку памет кај народот за ова прашање?????