GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.835
- Поени од реакции
- 11.851
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Тиаго - Јувентус
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А како успеа Реал да им упропасти кариерите те молам кажи ми?Што е крив клубот што Овен и Харгривс не биле доволно јаки мажи да се снајдат во Реал и покрај многуте пари што ги зимат да не се опуштат и да продолжат да играат како што знаатВидгејт и Овен во Реал. Ги повредија не знаеа да ги олечат им ги упропастија кариерите и тоа во најубавите години(25) и отидоа во мидлзбро и њукасл и се вратија во форма
А како успеа Реал да им упропасти кариерите те молам кажи ми?Што е крив клубот што Овен и Харгривс не биле доволно јаки мажи да се снајдат во Реал и покрај многуте пари што ги зимат да не се опуштат и да продолжат да играат како што знаат
А како успеа Реал да им упропасти кариерите те молам кажи ми?Што е крив клубот што Овен и Харгривс не биле доволно јаки мажи да се снајдат во Реал и покрај многуте пари што ги зимат да не се опуштат и да продолжат да играат како што знаат
Нема да е промашен!! Зошто? Затоа што Роналдо никогаш нема да игра во раул задрид како што вика ЧомбеСледен промашен трансфер-Роналдо во Реал
На лекарскиот тим му треба лекар, погледни само колку има повредени реал што влечат повреди долго време само поради тоа што незнаат како да ги лекуваат
Истото се случи и со овие здрави прави и млади од обична повреда реал ги заеба бетер
П.С. Се работи за Мајкл Овен И Џонатан Вудгејт, а не се само они кој долго време влечат ‘‘необјасниви‘‘ повреди во реал
pogolema glupost ne sum slusnal.daj boze da otide pa ke viis so ke pravi bugar4eto!sledno promasuvanje berbatov vo man unt