^MooN_RideR^
Blue in HearT
- Член од
- 20 април 2006
- Мислења
- 853
- Поени од реакции
- 48
Тиаго-Јуве
Шева-Челзи
Касано-Реал
Вудгејт-Реал
Филипс-Челзи
Жигиќ-Валенсија
НЕ тее на тебе баш најарно нели?:nesum::nesum:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тиаго-Јуве
Шева-Челзи
Касано-Реал
Вудгејт-Реал
Филипс-Челзи
Жигиќ-Валенсија
Бекам во реал!
и би било утнато да иде Кристијано Роналдо таму...... него само Фергусон може да го среди!
united RulezzzzzzzZzZZZ
Anelka u Chelsea
исто така и голманот Рои Керол пред неколку години кога отиде у Манчестер Јунајтед,
Филипс не е толку промашен трансфер во смисла на неговата игра, колку во цената шо Челзи ја плати. Не е промашен, но е е преценет.НЕ тее на тебе баш најарно нели?:nesum::nesum:
Анлека лани не се покажа многу во Челзи. Го промаши и пенало.Од првокласни ттимови како Реал Арсенал Ливерпул успеал да заврши во ПСЖ во Манчестер сити фенербахче и болтон што јасно говори дека не е тоа што се бара во напаѓач!
Ако се сеќаваш добро Ањелка беше тој што го промаши пеналот за челзи и ги кошташе титула!
да ! за парите + игра4
а не е ни половина од тоа што се очекуваше - (мислам дека има 9 гола во сите конкуренции ) грам мозок нема - незнае гол да даде
... можеби грешам ?
- :nenene:
неможе да го споредиш со тевез,аде,РвП или рунио ... мислам дека овие се пред него бар со една класа _
корегирај ме ако грешам - говорам за моментна форма ...
Ѕвер си друже....ме насмеа
Инаку промашени според мене се
Савиола,Шевченко(во Челзи),Касано(Реал),Овен(Реал),Џемба Џемба(Манчестер),Рејес(Реал),Кежман(Челзи),Шон Рајт Филипс(Челзи),Ривалдо(Милан),Верон(Манчестер),Подо лски(Баерн),Муту(Челзи),Суазо(Интер,Бурдисо(Интер) ,Креспо(Челзи),Гудјонсен(Барса),Гросо(Интер),Вудге јт(Реал),Емерсон(Реал)....има уште многу ама кој ќе ги пишува а и не ми текнуваат моментално![]()
ОФ топик абе што стори тој Џемба Џемба одкако си отиде од Манчестер во Астон вила му се изгуби трага да не знае некој каде игра ако воопшто уште игра фудбал.:salut:
ОФ топик абе што стори тој Џемба Џемба одкако си отиде од Манчестер во Астон вила му се изгуби трага да не знае некој каде игра ако воопшто уште игра фудбал.:salut:
Во Чемпионшип играл во Брнли, а моментално игра во Оденс (или како и да се вика).Оломнани го гледав во Чемпионшип (Англија 2) во еден клуб, после отишол во Катар. Годинава, дали остана во Катар или заминал негде, не знам.