Z
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку да ја живнам темата ќе дадам еден предизвик до учесниците на истата и ова е нешто како тема во тема. progception
Некни гледав колку можам да најдам прог песни со зборот Time во насловот и најдов навистина еден куп.
Правила
Првиот што ќе успее да најде повеќе од пет прог рок песни кои го содржат зборот кој е поставен за референта точка, постира збор за нареден предизвик и му е дозволено неограничено да ги прегледува темите за женски газиња и цицка за златен медал, секако да не ја заборавиме ретката женска и геј популација на темава која може да си ја подигни наградата во темите секси мажи во долна облека и најубави мажи.
Правило број 2. (Многу важно)
Постирајте ги видеата во линк од причина што ќе има проблем при отворањето на страницата. Не сите имаме супер брз интернет и компјутери.
Прв пример
Time
VDGG - Your Time Starts Now
Porcupine Tree - Time Flies
Pink Floyd - Time
King Crimson - One Time
Genesis - Time Table
Нареден збор за предизвик:
Love
Тапа си. Еве пример јас баш од тие две три мислења се потсетив на некои песни што одамна ги немав пуштено и почнав да копам по дискографиите песни со тие зборови.Се извинувам, но подфорумот Музика не е играчница. Вакво нешто можете да го правите во овој подфорум
Тапа си. Еве пример јас баш од тие две три мислења се потсетив на некои песни што одамна ги немав пуштено и почнав да копам по дискографиите песни со тие зборови.
Ако сакаш до толку да се потсетуваш, отвори тема во играчница, стави линк во потпис да ја видат сите и потсетувај се 
Тоа овде не се собравме двајца за да поиграме, не пак во играчница каде што шутрак владее.Се извинувам, но подфорумот Музика не е играчница. Вакво нешто можете да го правите во овој подфорум
Чисто колку да ја живниме темата беше намерата, ама нема интерес и онака.Тоа овде не се собериме двајца за да поиграме, не пак во играчница каде што шутрак владее.Чисто колку да ја живниме темата беше намерата, ама нема интерес и онака.

Мене новиот на Motorpsycho & Stale Storlokken ми е најдобар прог албум за годинава.Новиот албум на Steven Wilson е мадафака. Претходните два албуми не ми се свиѓаа, али овој е бомбона. Нешто измеѓу Porcupine Tree и соло албумите, вришти од prog. a мелодичен у исто време.
Дефинитивно албумот е железен. Слушав го веќе дваесетина пати.Новиот албум на Steven Wilson е мадафака. Претходните два албуми не ми се свиѓаа, али овој е бомбона. Нешто измеѓу Porcupine Tree и соло албумите, вришти од prog. a мелодичен у исто време.