Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам :
Матична плоча : P35 Platinium - 1500 ден
Процесор Интел Целерон ЛГА775 на 2.66 Гхз со 256кб кеш - 500 ден
Рам мемори 2 по 1гб на 800 мхз на ддр2 слот - една 400 денари
Графичка 1гб Point of View GT-520 користена 7-8 месеци комплет во кутија и цд со драјвери - 1500 ден
Двд режач на ИДЕ - цена 400 ден.
Праќам по карго експрес низ Македонија.
2rnzswi.jpg

За продавање :
3 x 512 Mb DDR1 на 400 MHz ram мемории,
2 x 256 Мб DDR1 на 400 MHz ram мемории,
AMD Athlon 64 3200+ процесор со кулер и хладњак,
80 Gb Western Digital хард диск со IDE приклучок,

Не ги знам цените како одат, ако има некој заинтересиран нека предложи цена.. или пак некој ако може нека ми даде совет преку ПП.

со овие фалш слушалки луѓе богатство стекнааа, дур има глуп народ ќе има и овци за стрижење... ма што ги е*ам ќе ги сечам

Има некој што продава скенер?

Незнам каков ти треба. Ама имам еден дома полу-профи да го речеме, пошто е далеку од обичнине, HP SCANJET 3970 многуууу малку користен со ТМА адаптер на него.
Цена...хммммммм.... 50тина Еур.

Пред неполни 3 дена купен http://tnt.net.mk/product_info.aspx?s=A3-59350285 се продава за 21.000 (сосе гарантен лист и фискална). Причината за продавање е малку банална, не бевме свесни дека ти ја поништуваат гаранцијата ако сакаш да смениш хард диск (сакав да ставам SSD) и затоа ќе се оди (во случај да се продаде лаптопов) со десктоп или пак ќе се чека одредено време додека да се смали ценава на SSD-ата..

Пред неполни 3 дена купен http://tnt.net.mk/product_info.aspx?s=A3-59350285 се продава за 21.000 (сосе гарантен лист и фискална). Причината за продавање е малку банална, не бевме свесни дека ти ја поништуваат гаранцијата ако сакаш да смениш хард диск (сакав да ставам SSD) и затоа ќе се оди (во случај да се продаде лаптопов) со десктоп или пак ќе се чека одредено време додека да се смали ценава на SSD-ата..
Па побарај од фирмата кај што си купил да ти стават ssd, во тој случај не би требало да престане да важи гаранцијата.

Незнам каков ти треба. Ама имам еден дома полу-профи да го речеме, пошто е далеку од обичнине, HP SCANJET 3970 многуууу малку користен со ТМА адаптер на него.
Цена...хммммммм.... 50тина Еур.
Мене ми треба нешто најосновно со оглед на тоа што нема да го користам многу.
50 евра ми е многу.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom