MOZE ZAMENA ZA MOBILENprodavam printer okipage 8w lite laserki crno tonerot e prazen cena podogovor
Прегледај го приврзокот 41474Прегледај го приврзокот 41475Прегледај го приврзокот 41476
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MOZE ZAMENA ZA MOBILENprodavam printer okipage 8w lite laserki crno tonerot e prazen cena podogovor
Прегледај го приврзокот 41474Прегледај го приврзокот 41475Прегледај го приврзокот 41476
На старо или нова ?Сакам да склопам некоја просечна конфигурација. Па барам делови, дај понудете ми нешто
Сакам да склопам некоја просечна конфигурација. Па барам делови, дај понудете ми нешто
![]()
Матична плоча: ASUS F1A75-V EVO FM1 AMD A75 (Hudson D3) HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard with UEFI BIOS (гаранција 3 години)
Процесор: AMD Athlon II X4 631 Socket FM1 BOX (гаранција 1 година)
![]()
CPU кулер: Afox Adam
Сите 3 компоненти заедно 9.900 ден.
Доколку си заинтересиран контактирај ме, компонентите се нови отпакувани за тестирање > перформансите за цената се феноменални.
Доколку си заинтересиран за цела конфигурација можам да ти ги понудам и останатите компоненти од истава конфигурација:
Рам меморија: 2 x 4GB DDR3 Kingston HyperX Genesis 1600 CL9 (гаранција 3 години)Диск: Western Digital 500GB Blue (користен, гаранција 1 година)Графичка картичка: Nvidia 7900GS + Cooler Master CoolVivaZ1Напојување: Hantol 900W HPSU900V23 (гаранција 1 година)Куќиште: Maxcube Vortex 3620 + 2x12" Cooler Master вентилатори од Hyper 212Оптички уред: DVD RW +/- Samsung 22x Black SATA SH222ABДоколку си заинтересиран поединечно или целосна конфигурација информирај ме (остави ми телефонски број), ќе ти формирам одлична цена.*ќе постирам и слика од целосната конфигурација како е сега поставена, и имај предвид дека те следуваат сите кутии + сите елементи кои доаѓаат со компонентиве + Доколку ја нарачаш веќе поставенава конфигурација да знаеш дека термалната паста која е користена е Arctic Cooling MX4 (една од најдобрите кои можат да се најдат на пазарот воопшто).