Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@edin4o, матичната ти е оверкил, графичката исто така, ако сакаш кажи ми го точно буџетот, ќе се обидам да ти дадам предлог.
Буџетот е 1000 евра (+/- 200 евра)@edin4o, матичната ти е оверкил, графичката исто така, ако сакаш кажи ми го точно буџетот, ќе се обидам да ти дадам предлог.
Ако има пари за давање, не гледам дека било која графичка е оверкил... Посебно што е и виза за будучност
Само да прашам ако некој може да ми каже дали HD 7850 ќе биде компатибилна со мојата матична: http://www.msi.com/product/mb/H61M-P23--B3-.html
Па сеа не дека некој знае како ке оди технологијата за десет години, ама таа конфигурација ти е одлична futureproof. Земај и земи и ССД ако имаш буџет, Со среќа
Може груба проценка на ова Чудовиште? Ебати сречкото за 20 години се обезбедил..
Може ли некој шо знае како се движат цените да ми препорача процесор, графичка, матична, напајање и рам до 20.000-22000 + - некој денар?
Знам дека се малце пари, али јебига толку се можностите. За гејминг е компјутерот претежно.
Куќуште и монитор имам![]()