Ако има пари за давање, не гледам дека било која графичка е оверкил... Посебно што е и виза за будучност@edin4o, матичната ти е оверкил, графичката исто така, ако сакаш кажи ми го точно буџетот, ќе се обидам да ти дадам предлог.
Буџетот е 1000 евра (+/- 200 евра)@edin4o, матичната ти е оверкил, графичката исто така, ако сакаш кажи ми го точно буџетот, ќе се обидам да ти дадам предлог.
Ако има пари за давање, не гледам дека било која графичка е оверкил... Посебно што е и виза за будучност
Да компатибилна е!Само да прашам ако некој може да ми каже дали HD 7850 ќе биде компатибилна со мојата матична: http://www.msi.com/product/mb/H61M-P23--B3-.html
ССД се двоумам...Мислам дека ќе поевтини со тек на време кога ќе почне на велико да го користат, па затоа нема да го земам одмаПа сеа не дека некој знае како ке оди технологијата за десет години, ама таа конфигурација ти е одлична futureproof. Земај и земи и ССД ако имаш буџет, Со среќа
Утре ќе ти ја направам листата ако толку сакаш.Може груба проценка на ова Чудовиште ? Ебати сречкото за 20 години се обезбедил..
Продадов неколку графички од овој модел, за парите се екстра, нешто измеѓу HD 7850 и 7870, прашај го Ficc погоре како е задоволен, тој зема скоро ваква карта и такво напојување.Може ли некој шо знае како се движат цените да ми препорача процесор, графичка, матична, напајање и рам до 20.000-22000 + - некој денар?
Знам дека се малце пари, али јебига толку се можностите. За гејминг е компјутерот претежно.
Куќуште и монитор имам
+1