- Член од
- 17 јануари 2014
- Мислења
- 500
- Поени од реакции
- 159
nope, just dead serious.No shit?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nope, just dead serious.No shit?
Kako sto se sekavam ovde imase i mastiki vo kutijata.Собираше некој дигимон картончиња?
Никој ја немаше 12-ката, пошто воопшто и не постоеше таква карта, ама затоа имаше две 48-ки
Прегледај го приврзокот 106306 Прегледај го приврзокот 106307 Прегледај го приврзокот 106308 Прегледај го приврзокот 106309 Прегледај го приврзокот 106310 Прегледај го приврзокот 106311 Прегледај го приврзокот 106312
Ja uste ne svativ ova zosto go davaa o.o
Оди, ќе мавнеме некоја партија
Прегледај го приврзокот 106293
На овие мислиш ?
Прегледај го приврзокот 106292
И такво ѓубре сум ималПосле мастикава, јазикот права дракула
Чекам да добијат музејска вредност
I'm rich!
Прегледај го приврзокот 106294
Ja uste ne svativ ova zosto go davaa o.o
Mislis ja donirav? Moive sigurno davale pari za toa.За 5те денари што ги донираше за детска недела![]()
Собираше некој дигимон картончиња?
Никој ја немаше 12-ката, пошто воопшто и не постоеше таква карта, ама затоа имаше две 48-ки
Прегледај го приврзокот 106306 Прегледај го приврзокот 106307 Прегледај го приврзокот 106308 Прегледај го приврзокот 106309 Прегледај го приврзокот 106310 Прегледај го приврзокот 106311 Прегледај го приврзокот 106312
Мене цела детска ми беше излепена од такви тетоважи, заедно со тие од Шпанските глумци, цртани ликови и шо знам што друго.. Се натпреварувавме во маалото кој ќе излепи повеќе.Да, беееееееееее и јас имав вакви, ама во што се паѓаа ич не се сеќавам
На влезната врата имам изналепено сликички DIJIMON, чкартовина на велико
Иначе ми текна дека голем проблем во тоа време беше ако купиш смоки макс и во кесичката НЕ ТИ СЕ ПАДНЕ НИШТО
Ама затоа, се случуваше некогаш да има по 2-3 сложувалки или слично. Мислам дека во една кесичка ми паднаа дури 5 сложувалки, свршив тогаш
Многу ми е криво што никаде ми ги нема тасо жетоните. Многу малце се сеќавам на нив, знам дека се паѓаа во некои чипсови како доритос...
Собиравте тоа тетоважите со фудбалери?
Цела рака ми беше исполепена со тетоважи од Зидан, Фиго, Роналдо итн![]()
На влезната врата имам изналепено сликички DIJIMON, чкартовина на велико![]()