Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 27.402
- Поени од реакции
- 36.605
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Vanlook,,,,,obichno na glupaci,,,ne odgovaram,,,,ama ti ke si go dobiesh,,,bidejki,,,vrska nemash za shto stanuva zbor,,,bidejki ne se raboti za toa dali ima problem Biljana 12,,,tuku ima pronlem nejzinoto momche,,,,Добро бе Шутрак (@shutrak), твојот совет секако е легално безбеден.
Кажи ми само, девојка ти на уролог ја носеше да ја дефлорира со „malka hirurhshka intervencija i so antiseptichni sredstva„ а?
Остави ја девојката да го скине дечкото, како ќе раскажуваат потоа на внуци -правнуци?
Happened to me too. Totally ripped the frenumum and it bled loads. So much so that I was almost ready to send my gf to get her dad as i thought i was gonna bleed to death. Although some further thought made me realise that he would infact speed up the process and kill me himself.
дали тоа што на машкото не му излегува главичката на пенисот од кожинката може да претставува проблем за секс ?
Имам 16г. и не ми се отвара ич мене ќе имам ли проблеми во иднина?![]()
Го сецнаа..... ама го пишувате ова како на уво да му стават обетка цц ц цсо самата помисла ми се крева притисокот аууу пу пу пу