Pro Evolution Soccer или FIFA?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Која игра е подобра?

• Pro Evolution Soccer

Гласови: 154 71,0%
  • FIFA

Гласови: 45 20,7%
  • Не знам, тука се и двете

Гласови: 18 8,3%

• Вкупно гласачи
    217
Јас имав една рачка ама се расипа па сега незнам размислувам да купам а за игриве во секој случај тука се негде

http://www.videogameszone.de/?menu=...8,216517,216336&image_id=909015&page=1&order=
Еве ви малце помош во одлучувањето.
chr_ronaldo.jpg

Арно му текна да го појачаат Кристијано, се надевам ист ќе биде случајот и со Меси. И конечно еднаш нека ги намалат оценките на старците. Канаваро, Малдини, Роналдо по 98, Волкот, Кркич, Пато по 70 кај ќе одиме? По нивната логика колку постар играчот толку поголема оцена. :S

Арно му текна да го појачаат Кристијано, се надевам ист ќе биде случајот и со Меси. И конечно еднаш нека ги намалат оценките на старците. Канаваро, Малдини, Роналдо по 98, Волкот, Кркич, Пато по 70 кај ќе одиме? По нивната логика колку постар играчот толку поголема оцена. :S
Леле леле Милан колку јак ќе биде:zlo::zlo:
Малдини,Емерсон и Шева ако останат по старо јаки,Пато,Бориело и Фламини ако ги зајакнат :vozbud::vozbud:,Рони,Неста,Кака,Гатузо,Замброта,Јанкуловски и Сидорф:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

И што,пак ќе земе некој добар играч со Нигерија,и ќе ве гази...

Редовно на Pro Soccer си праам така...освен што нели генијалците на фифа,ако го ставиш Месси во одбрана,му се намалува оценката за 20 и више поени.

Која глупост е тоа,ако он е брз,и во одбрана ќе биде брз.

Јас на PES 6 редовно во Челзи го ставав Wright Philips како десен бек,само што таму немаше вакви скриптирани глупости.

И после ај иди играј фифа,Роналдо 98 оцена:tapp:

Fifa e licencirano sranje!Pes e nesporedlivo bolje!A so se odnesuva do gamepad moze da se zeme i da se povrze pc-to so televizor kako sto kaza mac i da igras na joystick kao na ps3!Taka ja praev so pes 2008 i super si bese!

тапа ке биде и најновата фифа како и секоја година исто очигледно дечките се толку паметни па не знаат да си ги уочат грешките треба да учат од јапанците KONAMI rulesss PES 6 i 2009 најбоље игри у наредните 5 години

тапа ке биде и најновата фифа како и секоја година исто очигледно дечките се толку паметни па не знаат да си ги уочат грешките треба да учат од јапанците KONAMI rulesss PES 6 i 2009 најбоље игри у наредните 5 години

Не, они си ги знаат многу добро грешките.

Али луѓето кои ја купуваат не се доволно паметни за да сфатат што срање голтаат секоја година на PC. Јас истото го голтав до FIFA 2005, потоа ауфидерзен.

Нема дискусија Про еволушн е измислен за Фифа која фифа кој сиви копчиња како прво ко ке размислам од 2005 навака сите се како една иста фифа попаметно и било за пачови да вадат секоја година за играчите и дресовите исто ке е било.:smir:

ПЕС се разбира ФИФА ме нервира голманите на фифа се многу слаби од центар им се дава гол а на ПЕС не е така лесно...:nesvest::nesvest:

ПЕС се разбира ФИФА ме нервира голманите на фифа се многу слаби од центар им се дава гол а на ПЕС не е така лесно...:nesvest::nesvest:
Мање више за голманите, гејмплејот како целина е главна причина за неуспехот на Фифа. ПЕС изобилува со неверојатен гејмплеј пред се, за разлика од Фифа, каде веќе неколку години по ред, освен шминкањето на играта, гејмплејот си остана ист - за нигде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom