Pro Evolution Soccer или FIFA?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Која игра е подобра?

• Pro Evolution Soccer

Гласови: 154 71,0%
  • FIFA

Гласови: 45 20,7%
  • Не знам, тука се и двете

Гласови: 18 8,3%

• Вкупно гласачи
    217
Абе луѓе до кога да ви кажувам дека ПЕС е за плејстејшн а ФИФА за компјутер?:kesa:
Чао ПЕС:vozbud::vozbud:

До кога ќе ти текне дека во Анхоч имаш gamepads за компјутер,со што PS3 станува обсолетен.

Fear the Dx10 wrath!:wink:

На ФИФА, фати еден играч од одбрана и најспор да е (пр. Кембел) и само со него, дриблај дриблај, у пм ко Роналдињо да е, и на крај влези со топка у гол, Шутни од гол на гол, ќе дадеш у пм!

ПЕС е најбоља, нема моабет...

FIFA09 - Не. Зошто не? Само еден збор... ЕА.

PES09 - Не. Зошто не? Оти не сакат да лиценцират ништо од реалниот свет. Не се замарат за про гејмингот, иако беа поканети за доста турнири, развивачите изјавија дека не можат со тоа да се замарат.

Мој избор? Ништо од таков фудбал. Само Football Manager 09 од спортските игри оваа година.

А подобра и поефтина варијанта е да купиш PS3?

Ја си купив 2 рачки со еден усб џекче! Рачките се бомба 5 месеца играм со нив ни аналог немаат заебано!2 рачки 600 денари исплатлива инвестиција+задоволство на квадрат!

Ја си купив 2 рачки со еден усб џекче! Рачките се бомба 5 месеца играм со нив ни аналог немаат заебано!2 рачки 600 денари исплатлива инвестиција+задоволство на квадрат!
Јас имав такви иста цена (ако се сиви) 2 рачки со еден USB приклучок, ми тераа може година дена по цели денови играв со брат ми после ми се расипа едната па од две направив една :)

Инаку ПЕС многу порелно го прават фудбалот од ФИФА затоа е и поинтересен :wink:

Добро,како и да е,имаш квалитетни џојстици од по 700 денари и нагоре.

PS2 е некои 3000 денари,а башка квалитетот не е споредлив со онаа PES на PC.

PC = PS3,само два пати помоќно (засеа,ова само ќе се зголемува)

Јас го приклучувам PC-то на ТВ,имам 4 гејмпади и си правиме PES турнири по дома со другари.
Што ќе ти е сони?:vozbud:

Добро,како и да е,имаш квалитетни џојстици од по 700 денари и нагоре.

PS2 е некои 3000 денари,а башка квалитетот не е споредлив со онаа PES на PC.

PC = PS3,само два пати помоќно (засеа,ова само ќе се зголемува)

Јас го приклучувам PC-то на ТВ,имам 4 гејмпади и си правиме PES турнири по дома со другари.
Што ќе ти е сони?:vozbud:
Јас дома си имам плејстејшн:poss:

Дефинитивно PES..од Fifa 2005 не сум уклучил ниедна игра од серијалот на Fifa..

Јас имам една рачка, јас играм на тастатура (се навикнав во последно време :)) а брат ми на рачка, и играме по цел ден. Сега едвај чекам да излезе 2009 (исто како и ФМ 2009) е тек тогаш нема станување од PC :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom