Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хм , ми фали некој dxd3.dll file за да можам да ја играм , го симнав фајлот али не знам као да го стаам у систем .... Аnyone :D ?

Ај некој нека аплоадира само SETTINGS.EXE од PES 2010?:salut:

Хм , ми фали некој file за да можам да ја играм , го симнав фајлот али не знам као да го стаам у систем .... Аnyone :D ?
na google pobaraj dxd3.dll simni go i staj u mycomputer/c;/windows/system32 i se ke bide dobro:smir:

Хм , ми фали некој dxd3.dll file за да можам да ја играм , го симнав фајлот али не знам као да го стаам у систем .... Аnyone :D ?

Електраш?

Бегај бе таму, после ти програмер. Али битно си помаѓате меѓусобно и двособно вие електрашите глеам. :)

DirectX бе еи!

Има излезено некој patch... за да се средат играчите, тимовите, ова-она :)

Најдов еден... што го користев на 2009-ката... Gammingacess Community patch... се надевам ќе функционира :)

Има излезено некој patch... за да се средат играчите, тимовите, ова-она :)

Најдов еден... што го користев на 2009-ката... Gammingacess Community patch... се надевам ќе функционира :)

sammy_k_84's Option File (including Championship and missing CL teams)
Дефинитивно еден од најдобрите OF само симни си Patch 1.3 од кога ќе направиш Update потоа уклучи ја играта во System Settings/Download направи и таму Update и ќе работе OF :wink:

kako ja igram poise, mi skurcuva samo radi 2 raboti ovie od konami sto ustraa

podavanjeto kasno mnoguuu, i debilno e trcanjeto, nema sansi da pomines igrac so nekoj normalen igrac, primer so higuain ili benzema od real , site se spori so smesno trcanje

samo kaka i ronaldo mozat da pominuvaat, dobro ja napraile realna, ama zasto gresat podavanja, debilna mi e, ako vaka produzat ja stigaat fifa

Ако може помош некој да ми каже зошто неможам да го ја снимам мастер лигата !!!
:tapp:

Ќе може ли некој да ми каже дали се игра во мрежа ама не преку интернет

Можеби, преку Hamachi. Али, не сум сигурен. Инаку, најдобро би ти било да приклучиш два џоистика и да си завршиш работа.

Ако може помош некој да ми каже зошто неможам да го ја снимам мастер лигата !!!
:tapp:

Ако имаш инсталирано некој пач, пред да почниш нова Мастер Лига оди во Start>all programs>imeto na pachot>klikas na nekojsi BAL ili FIX file>nesto se instalira vo DOS i to e to>startuvas PES>pocnuvas nova Master Liga>ja zacuvuvas.

Ова би требало да помогне ако имаш инсталиран пач, ако не не знам...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom