Јас сеуште немам такви инфомации за на интернет. Инаку, започни Become a LegendИма ли некој начин бе да ја играме на интернет досадно е више Master League да пукаме.
tnxАко имаш инсталирано некој пач, пред да почниш нова Мастер Лига оди во Start>all programs>imeto na pachot>klikas na nekojsi BAL ili FIX file>nesto se instalira vo DOS i to e to>startuvas PES>pocnuvas nova Master Liga>ja zacuvuvas.
Ова би требало да помогне ако имаш инсталиран пач, ако не не знам...
Мислам дека требале да ја стават Бундес лигата, бидејќи е каде-каде поквалитетна од Холандската, па дури и од Француската лига, меѓутоа за среќа постои пач со кој се решава таквиот пропуст. Исто така и во Мастер лигата ќе ги имаш истиве играчи (бидејќи јас ги имам).Igram pes od 2006 pa navamu i spored mene e najrealnata fudbalska igra do sea, a posebno 2010. Se soglasuem so Mac, ne da nervoziraat utakmicite, toa e edno kilo :wink: nema driblanje 10 igraci pa daj gol, nego 1 do 2 najvise i mora da podades, poso ti ja zimaat odma. Mi se dopaga toa so protivnicite ubavo se organiziiraat, dali za napad ili za odbrana i ne zavisno protiv koj tim igras, pak e tesko. Ne e fati sutni, pretrcaj sve na teren. Jes da za penali sum duduk use ne nauciv, sve random sutiram. Ali me razocara toa so nema Bundes Liga, pak, i vo Master Liga, falat nekoj igraci, da receme Veron, Robben, Ribery, Schweinsteiger i itn. Ali sepak, bravo za Konami :icon_bigg
si imate sreka. A nie na xbox360 i ps3 niso ne prajme:smir:Мислам дека требале да ја стават Бундес лигата, бидејќи е каде-каде поквалитетна од Холандската, па дури и од Француската лига, меѓутоа за среќа постои пач со кој се решава таквиот пропуст. Исто така и во Мастер лигата ќе ги имаш истиве играчи (бидејќи јас ги имам).
Kazi mi od kade go simna pacot, bidejki jas barav neso slicno ali nemozev da najdam. Odnapred puno ti fala.Мислам дека требале да ја стават Бундес лигата, бидејќи е каде-каде поквалитетна од Холандската, па дури и од Француската лига, меѓутоа за среќа постои пач со кој се решава таквиот пропуст. Исто така и во Мастер лигата ќе ги имаш истиве играчи (бидејќи јас ги имам).
Не е работата која е појака лига, ЕА има ексклузивни права на бундес лигата, и Конами не може да откупи лиценци.Мислам дека требале да ја стават Бундес лигата, бидејќи е каде-каде поквалитетна од Холандската, па дури и од Француската лига, меѓутоа за среќа постои пач со кој се решава таквиот пропуст. Исто така и во Мастер лигата ќе ги имаш истиве играчи (бидејќи јас ги имам).
Има пачови и за пс3 и за иксбокс. За пс3 незнам дали е легално. Башка ако имаш пс3 или иксбокс би требало фифа да играш, подобра е.si imate sreka. A nie na xbox360 i ps3 niso ne prajme:smir:
http://pes2008editing.blogspot.com/2010/01/peseditcom-2010-patch-14.htmlKazi mi od kade go simna pacot, bidejki jas barav neso slicno ali nemozev da najdam. Odnapred puno ti fala.
Ќе ти треба и 1.3 пачот кој можеш да го најдеш пишувајќи
Pro Evolution Soccer 2010 Update 1.03-ViTALiTY
во гугл...
Имаш погоре ти простирал ivan1real.Ако знае некој за PS2 добар пач т.е option file? :helou:
Брат каде бе, тој пач е за PC...?Имаш погоре ти простирал ivan1real.