Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има ли некој начин бе да ја играме на интернет досадно е више Master League да пукаме.![]()
Ако имаш инсталирано некој пач, пред да почниш нова Мастер Лига оди во Start>all programs>imeto na pachot>klikas na nekojsi BAL ili FIX file>nesto se instalira vo DOS i to e to>startuvas PES>pocnuvas nova Master Liga>ja zacuvuvas.
Ова би требало да помогне ако имаш инсталиран пач, ако не не знам...![]()
Igram pes od 2006 pa navamu i spored mene e najrealnata fudbalska igra do sea, a posebno 2010. Se soglasuem so Mac, ne da nervoziraat utakmicite, toa e edno kilo :wink: nema driblanje 10 igraci pa daj gol, nego 1 do 2 najvise i mora da podades, poso ti ja zimaat odma. Mi se dopaga toa so protivnicite ubavo se organiziiraat, dali za napad ili za odbrana i ne zavisno protiv koj tim igras, pak e tesko. Ne e fati sutni, pretrcaj sve na teren. Jes da za penali sum duduk use ne nauciv, sve random sutiram. Ali me razocara toa so nema Bundes Liga, pak, i vo Master Liga, falat nekoj igraci, da receme Veron, Robben, Ribery, Schweinsteiger i itn. Ali sepak, bravo za Konami :icon_bigg
si imate sreka. A nie na xbox360 i ps3 niso ne prajme:smir:Мислам дека требале да ја стават Бундес лигата, бидејќи е каде-каде поквалитетна од Холандската, па дури и од Француската лига, меѓутоа за среќа постои пач со кој се решава таквиот пропуст. Исто така и во Мастер лигата ќе ги имаш истиве играчи (бидејќи јас ги имам).
Мислам дека требале да ја стават Бундес лигата, бидејќи е каде-каде поквалитетна од Холандската, па дури и од Француската лига, меѓутоа за среќа постои пач со кој се решава таквиот пропуст. Исто така и во Мастер лигата ќе ги имаш истиве играчи (бидејќи јас ги имам).
Не е работата која е појака лига, ЕА има ексклузивни права на бундес лигата, и Конами не може да откупи лиценци.Мислам дека требале да ја стават Бундес лигата, бидејќи е каде-каде поквалитетна од Холандската, па дури и од Француската лига, меѓутоа за среќа постои пач со кој се решава таквиот пропуст. Исто така и во Мастер лигата ќе ги имаш истиве играчи (бидејќи јас ги имам).
Има пачови и за пс3 и за иксбокс. За пс3 незнам дали е легално. Башка ако имаш пс3 или иксбокс би требало фифа да играш, подобра е.si imate sreka. A nie na xbox360 i ps3 niso ne prajme:smir:
http://pes2008editing.blogspot.com/2010/01/peseditcom-2010-patch-14.htmlKazi mi od kade go simna pacot, bidejki jas barav neso slicno ali nemozev da najdam. Odnapred puno ti fala.
Ќе ти треба и 1.3 пачот кој можеш да го најдеш пишувајќи
Pro Evolution Soccer 2010 Update 1.03-ViTALiTY
во гугл...
Имаш погоре ти простирал ivan1real.Ако знае некој за PS2 добар пач т.е option file? :helou:
Брат каде бе, тој пач е за PC...?Имаш погоре ти простирал ivan1real.![]()