Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.dekabyte.com/filesplitter/download.htmldali nekoj znae kako moze igrava da se snima na dvd cd previdejki igrava e 5.40gb.Pomos ke ve molam
тоа со лиценците е најголемата глупост, поради алчноста на некои клубови за пари ние фановите неможеме да уживаме!Денес ја инсталирав ПЕС и еве импресии:
1.Контролите за PC треба да ги местиш според joystick за Xbox
2.Има command list за да учиме нови финте како да е street fight, а не фудбалска симулација
3.Конами секоја година ли откупува по 2 лиценци за тимови?Гледам во Англија само Liverpool и Chelsea имаат лиценци.Знаете кој е уште во Chelsea -> Shevchenko4.Анимација на движења е очајна во секој поглед(Не треба да ги кривиме Јапонците кога немаат врска од фудбал).Секогаш исто ја примаат топката, додека чекаш нафрлување од голман не можеш да мрдаш, голман реагира по 2-3 секунди...
5.Во играта се појавуваат и super-heroes како на пример Torres кој е трипати побрз од останатите играчи.
6.Голманот понекогаш излегува да се дрибла со играчите
Единствено нешто што вреди во PES e графиката.
Но една игра не ја сочинува само графика, а во gameplay Pro Evolution Soccer е еден голем FAIL.
П.С. Ајде сега почнете со цитати.
Денес ја инсталирав ПЕС и еве импресии:
2.Има command list за да учиме нови финте како да е street fight, а не фудбалска симулација
3.Конами секоја година ли откупува по 2 лиценци за тимови?Гледам во Англија само Liverpool и Chelsea имаат лиценци.Знаете кој е уште во Chelsea -> Shevchenko4.Анимација на движења е очајна во секој поглед(Не треба да ги кривиме Јапонците кога немаат врска од фудбал).Секогаш исто ја примаат топката, додека чекаш нафрлување од голман не можеш да мрдаш, голман реагира по 2-3 секунди...
5.Во играта се појавуваат и super-heroes како на пример Torres кој е трипати побрз од останатите играчи.
Но една игра не ја сочинува само графика, а во gameplay Pro Evolution Soccer е еден голем FAIL.
Стварно ова или?Па ја има за PS2 од пред една две недели:helou:
Аха , ја има по торенти :helou:Стварно ова или?
Денес ја инсталирав ПЕС и еве импресии: