А некои информации за tweak-от од juce?PES 2010 GamingAccess Full Version Patch tomorrow
Лани во пачот беше вклучен и тој твик, така да би требало и утре да го има.А некои информации за tweak-от од juce?
На Evo-web не гледам ништо...
Тука не се сложувам,кај мене ептен ама ептен слабо бранат секој 2 шут е гол и да на Топ Плејр играм изгледа остануваат исти како од демото.prvi impresii:
Zverska grafika, mnogu podobrena od lani
Podobreni realni podavanja, i realno trcanje...( go podobrija forot glupav od demoto)
Debilni navivanja(cekame patch)
Golmanite se popametni, ama pravat i greski, sto e i normalno
se na se super e pes 2010, gi opravda moite ocekuvanja
Не се исти, подобрени се. Али пак смрдат. Останува тоа за наредната година.Тука не се сложувам,кај мене ептен ама ептен слабо бранат секој 2 шут е гол и да на Топ Плејр играм изгледа остануваат исти како од демото.
А за обично гурање дава и жолт картон,безвезе.Не се исти, подобрени се. Али пак смрдат. Останува тоа за наредната година.
Приметивте дека нема фаули ? Тоест има, али треба старт за 3 години затвор за да биде фаул.
Ако биде ко ланската боље нека не излага...:kesa:дали знае некој кога ќе искочи играва за PS2 ?:helou:
хехе во право си ама ипак нови трансфери и слично...се надевам дека ќе биде боље од лани :helou:Ако биде ко ланската боље нека не излага...:kesa:
Па ја има за PS2 од пред една две недели:helou:дали знае некој кога ќе искочи играва за PS2 ?:helou:
Заради тоа што има измени во додавањата....ако играчот не е добро завртен на таа страна кеј што сакаш да додадеш...му треба време да се поднаместиШо и е на играва? Ко успорен снимак е, ке стиснам за пас или шут после 2 секунди подава/шутира. Да не е докај мене нешто?