Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И така ми се чини или повеќе нема за силината на играчите линија која ги покажува нивните квалитети него како на Фифа има overall бројка?

Нема во демото.
И ако така остане, ќе биде една од најдегенските работи кои ги направиле Конами воопшто.

Моеш да видиш шо оцени играчите, ама глупо е шо ако го стаиш на друга позиција, која не му е "природна" му се намалува квалитетот на играчот, како на фифа, као шо кажавте.

Голманите се Тапа, На Top Player фаул не глеам.

Иначе какви проблеми имате со резолуција?

Стварно голема грешка ќе биде ако е како на демото пример сега го ставам Меси во одбрана и ќе му се намали брзината,па треба да си е иста дали игра во одбрана или во напад ама тоа е,само да си биде нормално во фул верзијата.

па играм демо...и сеа за сеа супер е ...многу вистински е направено...секоја чест

dobar game-play ima igrata no kako sto kazavte ne cini toa so ocenkite...

Кој знае нека пише како се изведуваат пеналите

имаш објаснување пред да шутнеш пенал, кажува дека висината и страната на ударот се контролираат со стрелките т.е "крстот" на џојстик

Заебани се пеналите во демово, ќе бидат подобри во целосната верзија.

Јас пеналите ги шутирам така и така ама голманот не планира да брани нон стоп стои на средина и топка оди во него и му дава гол,а и општо бранат катастрофално,ама ќе се поправи тоа за фул верзијата иначе ќе паѓаат по 5-6 гола на 5мин утакмица.А преаска и со брат ми игравме против долга топка е направена КАТАСТРОФАЛНО кога и да пуштам мојот играч завртен со грб и ја губи топката.

Видео од поновиот код од играта, сеуште не е финален...

играта е стварно добра...имат некои пропусти ама се надеваме дека ке биде средена за финалната верзија

Нов твик, ви овозможува да ги менувате аглите на камерата. Стајте на 9 и ќе имате повеќе чувство дека гледате пренос на телевизија.

http://ul.to/42yszt

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom