Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ок никола.
Искрено и најпријателски - не ни е гајле.

Па дај не ја спамирајте темата со вакви работи...

Инаку, има поголем број на багови, кога играш против другар (човек, противник) неверојатни киксови на се живо и диво...се надевам ќе средат до финалната.

Ок никола.
Искрено и најпријателски - не ни е гајле.

Па дај не ја спамирајте темата со вакви работи...

Инаку, има поголем број на багови, кога играш против другар (човек, противник) неверојатни киксови на се живо и диво...се надевам ќе средат до финалната.
Стварно многу ги има,ама графиката е топ

Дел од баговите се веќе поправени со оглед на тоа дека е стара верзијава. Не обрнувајте внимание на нив сега, пошо нема да ги има.

за пс2 дали ја има и ако има линкче некое?

Стварно играта е одлична јас ја играм на медиум ама па е супер :vozbud:

Го инсталирав демото. И Конами и ЕА оваа година испаднаа добри, али ипак... ПЕСОВ е каде каде од ФИФА оваа година. Мераци е играва. Само уште да има онлајн играње на фул верзијата и ќе нема стануење од компјутер :)

Јас ја играм на медиум а зошто нема ич разлика помеѓу медиум и хајг???

Јас ја играм на медиум а зошто нема ич разлика помеѓу медиум и хајг???
Затоа што графичката најверојатно не ти подржува High.

На блогот на Конами е објавено ова
I would also like you to enjoy the warp/lag-free online matches! It’s taken us some time, but I think we’ve finally come up with the solution to great online play.

Принципот на игра е сличен со тој на Пес6, така да би требало и ние "пиратите" да можеме да играме онлајн.

Не јас играв на хајг али малку ми сецка а ја ич нејќам да ми сецка па ставивив на медиум и затоа велам дека нема никава разлика во играта дали е на хајг или медиум графиката е иста само што на медиум не сецка.
ПС.Иван ај дојди бе на мсн што те нема?

Dali mozi da mi kazite dali ke ima nekoi novi ligi vo PES10 t.e dali ke ima novi ekipi vo igrata?

Не јас играв на хајг али малку ми сецка а ја ич нејќам да ми сецка па ставивив на медиум и затоа велам дека нема никава разлика во играта дали е на хајг или медиум графиката е иста само што на медиум не сецка.
ПС.Иван ај дојди бе на мсн што те нема?
Дете,ти одговори Иван погоре графичката не ти подржува на High да ја играш затоа нема разлика стави и на Low нема да имаш разлика.

Dali mozi da mi kazite dali ke ima nekoi novi ligi vo PES10 t.e dali ke ima novi ekipi vo igrata?
Нема да има нови лиги,ќе ги има само сите тимови од ЛШ и ЛЕ(мислам лиценцирани).

Прв впечаток ми е дека е подобра од лани, графиката е прилично добра, иако ме нервираат што не можат еднаш да направат сите нормални резолуции да ги има без пачови.

Не знам дали во оригиналот ќе биде поинаку, но приметив дека има помалку формации за избор од минатите игри што не ми се допаѓа

И така ми се чини или повеќе нема за силината на играчите линија која ги покажува нивните квалитети него како на Фифа има overall бројка?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom